Sådan ser det ud, når man spiser frokost i Gilleleje!
Sådan ser det ud, når man spiser frokost i Gilleleje!

Indlægget indeholder reklame i form af affiliate. 
I går midt på dagen kørte jeg med en af mine allerbedste veninder til Gilleleje for at tilbringe 24 timer uden mænd, børn og ansvar i et sommerhus helt ud til vandet. Solen skinnede os i nakken hele vejen, og da vi ankom til kystbyen, troede vi først, at der var ildebrand et sted. Tunge dyner af røg bølgede rundt på gaderne – og til sidst gik det op for os, at der var tale om en massiv tåge. Så vi fik ikke set vandet – MEN vi fik til gengæld spist bøffer med hollandaise-sovs (jeg tog kraftpetervælteme den forkerte Knorr’s-pakke med i bagagen!), set film, læst Se & Hør, ALT for Damerne og Femina, OG så fik vi begge shoppet for en mindre formue på Boozt. De byder jo indtil midnat I DAG på 20% rabat på en masse fede nyheder, og det var da også vores undskyldning – men vi endte selvfølgelig med at købe mest af det, der ikke var nedsat. Sådan er det jo som oftest. 🙂
Jeg fik til den, skal jeg ærligt indrømme! Jeg har forkælet min garderobe med sagerne herunder, og jeg glæder mig sådan, til de kommer! Sidst, jeg shoppede på Boozt en lørdag aften, havde jeg altså varerne allerede mandag kl. 11. I’ll keep you posted. 😉

Boozt har 20% rabat på udvalgte varer, hvis man køber for over 799 kr. og bruger rabatkoden ‘TREATTIME‘. Mine anbefalinger kan ses her, og så skal man altså huske, at tilbudet udløber kl. 23.59.

God søndag – og husk, at Jon kan nydes på skærmen i TV-serien MERCUR i aften kl. 20.45 på TV2 Charlie!

fk23394_black
Buksedragt med stumpe-ben fra Filippa K, som jeg planlægger at bruge i foråret med en hvid t-shirt under og sneakers til. Og til sommer som den er med stiletter til! Den kan hittes her!

drx12747_animalprint_960
Jeg sad ret længe og overvejede, om den her top fra Designers Remix skulle erhverves i sort, hvid eller som her i leo-print. Og jeg endte altså med leo’en, for det har jeg ikke så meget af som de to andre muligheder. 🙂 Den kan shoppes her!
gana1073_totaleclipse
Den her basic-sag fra Ganni har jeg faktisk kigget på rigtigt mange gange inde på Boozt.com, og i går røg den så i kurven! Det er sådan en, der bare er fin af have, tænker jeg. Man kan gøre mig kunsten efter her!
ganf1730_cblack
Dem her har jeg også overvejet flere gange. De er jo lidt dyre, men nu gjorde jeg det altså! Hvis de ikke sidder, som jeg håber på, kan jeg jo sende dem retur. Det prøvede jeg inden ferien – det der med retur – og der gik vist 4-5 dage, så stod pengene på min konto igen, så det spiller sgu da meget godt.
De ligner umiddelbart sådan et par, der passer ret godt til min kropstype, så jeg har mine håb! De er fra Ganni og kan hittes her!
gant1876_cbrightwhite
Normalt er jeg ikke til T-shirts med statements på, men den her røg med hjem i går. Den er jo også nedsat med 20%. Jeg tænker, den er god til både buksedragt og buks, så det må vel gå godt. 🙂 Den kan findes her.
ganf1699_cvanillaice
Jeg shoppede sammen med min veninde, og hun købte den her. Og jeg er allerede en pæn smule misundelig … Måske man skulle købe den her!
gant1770_cfieryred
Den her humørfyldte sag puttede jeg også i kurven, men jeg skiftede mening i sidste øjeblik og halede den op. Og nu er jeg ved at fortryde igen, for alt andet, jeg fik købt, er jo ret chill i farverne… Den kan findes her.