17580076_10154771760641886_1144486656_n
Jeg sidder i Tinnitus ved én af de pladser, som ikke har en væg lige bag sig, og samtidig sidder jeg i hjørnekontoret, hvilket betyder, at den væg, jeg har på min venstre side, buer. Det betyder, at det ikke er muligt at sætte en opslagstavle op, hvilket har ærgret mig en lille smule.
I stedet besluttede jeg så at købe nogle clipboards og så hænge dem op i stedet, og som tænkt, så gjort!
Det er egentlig ikke meningen, at min hjemmelavede opslagstavle-supstitus skal rumme de helt store dosmersedler og så videre, men bare tjene som et muntert indslag og et alternativ til en hvid væg. Så i anledning af rejsegildet har jeg i dag smykket den med en masse forskellige billeder af kirsebærblomster i fuldt flor, som jeg fandt på nettet og printede ud!
Jeg synes altså, det ser ret festlige og forårs-lækkert ud! Og det’ sgu da meget rart, nu hvor det i dag er gråt udenfor vinduerne. 🙂

Med ønsket om en dejlig fredag fuld af X-factor, poledancing, partnerbytte eller fyldte skildpadder. Alt efter, hvilket humør man er i! 😉