Min krop føles lidt som noget, der er blevet sparket hårdt til i forsøget på måske at få det skubbet ind under noget andet. Eller mast ned i noget meget småt. Det er den sådan set ikke, jeg er bare lige vågnet efter min morgenlur.

En morgenlur, mine damer (og herrer, de af jer, der er her. Hej, far! ?), er sådan en, der finder sted efter kl. 8. Min fandt sted fra 8 til 9.

Berta vågnede kl. 2.30 i nat og ville sove hos os for tredje nat i træk. Den idé er sjældent god, da den slags griber om sig. Både for hende – i morgen står hun der kl. 1.30 – men også i antal, for når det går op for Hugo, at det er sådan, pianoet er flikket sammen, vil han også være med, og så er der ingen, der sover. Eller i hvert fald højst en, og det er Berta.

Så jeg halede al mit natlige overskud frem og bar Berta ind i seng, hvor jeg så sad på sengekanten og holdt i hånd og nussede hår til kl. 4.40. Faktisk faldt hun i søvn på mit skød med dynen om os længe inden da, men da jeg så skulle lempe hende over på madrassen, vågnede hun selvfølgelig. 

Det tager mig altid omkring en time at falde i søvn efter en nattevækning, så det nåede jeg lige præcis ikke, for kl. 5.30 stod Hugo op. Og han var eddikesur! Vores teori er, at han stadig savner sine sutter. Han fik vækket hele huset, så vi stod op og lavede morgenmad, og så brugte jeg den første time på agere human gummicelle for Hugo, der først faldt ned omkring kl. 7. Og så spiste vi boller med tand-honning og malede med vandfarve i en rum tid, før jeg fortrak til soveværelset og sov den time, jeg nu netop er vågnet fra.

Min mor sagde tit “Du kan sove, når du bliver gammel!” Og det er hun så åbenbart ikke den eneste i min familie, der mener. Støn! ? Heldigvis er jeg velsignet med en dejlig kumpan, der ikke har de store forpligtelser udenfor hjemmet i disse tider, så han samler alt det op, han kan, tager over om natten, når situationen (og Krapylerne) tillader det og lader mig sove, mens han så børser børnetænder og ekspederer i børnehave. Og så har han altså altid haft en ja-hat af en størrelse, jeg altid har beundret. OG så har jeg i kraft af mit arbejde fantastiske, fleksible arbejdstider, som tillader noget så velgørende som en MORGENLUR! Jeg kan i sandhed sagtens. ?

Alt er godt! Selvom jeg ikke ser sådan ud i dag. Dette indlæg er i øvrigt forfattet fra toilettet. Jeg kan slet ikke overskue at rejse mig, hehe. ? Hav en dejlig dag! Jeg drikker jo ikke kaffe, så der skal cola og chokolade til! Det feder heldigvis ikke, når man stod op kl. 2.30! Nu vil jeg trisse ud og se, om solen mon ikke skinner …. ❤️