17361247_10154735190661886_1100372121_n
Jeg har altid haft en ret stor respekt for tid, samtidig med at jeg tit kan have svært ved at forstå den.
I weekenden blev jeg som beskrevet her “alders-outet i Føtex, da det gik op for mig, at hvad der skete for 20 år siden for folk, jeg føler mig “på alder” med, faktisk for dem er en menneskealder. Bogstaveligt talt. Og jeg kan ikke forstå, at Ellen Hillingsø lige er fyldt 50. Nu er det jo ingen alder længere, men hun var altså så åbenbart 30 år gammel, da de viste ‘Charlot og Charlotte’ i TV, og det forstår jeg ikke, når jeg nu er 35 i dag.

Dengang jeg gik på universitet, synes jeg, at et år tog sindssygt langt tid. Især vinterdelen af det. Og efter jeg har fået børn, synes jeg, at et år stryger afsted. Jeg kan huske i september sidste år, hvor der, efter nogle uger med rigtigt kedeligt vejr, var næsten en hel uge med indian summer og 25-27 grader i hele Danmark. Det var så fedt! Den uge faldt sammen med en friuge, som Jon havde i optagelserne til ‘Mercur’, hvilket betød, at vi alle fire kunne bruge dagene i kolonihaven. Den tid husker jeg næsten bedre end resten af sommeren, fordi den var så uventet og bonus-agtig og umulig ikke at tage sig tid til at nyde. Og det føles altså ikke som om, det er særligt længe siden. Og nu er det snart sommer igen!

På en helt almindelig dag er tiden også blevet noget ganske andet, efter at jeg har formeret mig.
Før Krapylerne var der arbejdstid og fritid. Nu er dagen meget mere nuanceret inddelt, om man vil. Meget afhænger af, på hvilken side af klokken 6, mine arvtagere vælger at vække mig. Og så er der tidspunktet klokken 9, som er blevet vigtigt, fordi da starter børnehavens morgensang, og hvis man kommer for sent til dén, skal man vente ude på gangen med sine poder, til de andre har sunget færdigt. Mellem kl. 15 og 16 skal ungerne hentes, og så skal aftensmaden helst ikke serveres senere end kl. 17.30, hvis man gerne vil gøre sig håb om at få føde. Mellem klokken 19 og 20 kommer barylerne i seng (og det er altså et tidspunkt, man som forældre nogle gange ser bare en kende henimod. Og ja, jeg udtaler mig her helt generelt på vegne af ALLE, men det tør jeg godt, hehe), og så skal jeg helst i seng senest kl. 22.20 for at få den søvn, jeg har behov for, inden en ny dag starter.

Der er mange ting, jeg ser frem til i denne tid. Jeg glæder mig eksempelvis til på mandag, hvor vi har inviteret hele familien til mexicansk fødselsdagsfejring for Krapylerne. Og jeg glæder mig til ugen efter, hvor Jon har fødselsdag, og hvor jeg i den anledning har planlagt en overraskelse for ham. Desuden glæder jeg mig til, at foråret får bedre fat i vores bette land, så vi kan komme noget mere ud i kolonihaven, hvor vi har planer om at få udvidet terrassen bagtil og lagt en helt ny, lille terrasse foran.

Der er sagt mange filosofiske ting om tid. Men det mest rigtige er efter min mening, at det eneste, der findes, er NU. Fortid og nutid er fiktion. En forestilling, som ikke findes. Begge dele kan dog være meget fede at holde styr på, og det er der en elegant mulighed for med Daniel Wellingtons nye ure. 🙂
Indtil nu har Daniel Wellingtons ure været relativt sporty eller maskuline i det med et enkelt design og nogle gode læderremme. Men nu har de opgraderet deres kollektion og har netop lanceret nogle meget smukke og lidt mere feminine ure (synes jeg) med messingremme. De hedder ‘Classic Petite’, har lidt mere stil af smykke, og jeg har til min overraskelse opdaget, at det sølv-farvede er det, der klæder mig bedst! Troede ellers, jeg var en guldpige. 😉 Kendte mennesker fra Kardashian-familien bærer også Classic Petite – hvilket kan ses på hjemmesiden her. Og så har Daniel Wellington i øvrigt imponerende 2.9 millioner følgere på Instagram her!

Jeg har fået lov at dele min egen rabatkode, som giver 15% rabat på HELE webshoppen, og den virker helt frem til d. 30. april! Så hvis man er på udkig efter en gave eller bare gerne vil have styr på sin egen tid på en elegant facon, er muligheden jo ligefor. Rabatkoden, man skal anvende, er ‘TWINPEAKS15‘! Happy shopping! Og husk at give jer god tid … 😉