fagre-nye-voksenliv1
Jeg bliver nogle gange spurgt her på domænet (og jeg tager det som et kæmpe kompliment hver gang), hvordan man kan komme tilbage og læse nogle af de første indlæg her på bloggen. Det er især, når folk bliver gravide med tvillinger, eller når nogle folk kender, bliver gravide med tvillinger. Eller måske bare med en enkelt baby, men så gerne vil læse lidt om, hvordan en tvillingemor oplevede tingene – måske for at nedsætte stress-niveauet på forhånd. 😉

Det første halve til hele år skrev jeg stort set ikke om andet her på bloggen end livet som mor. Det giver vist næsten sig selv, for det var altså også ret meget det eneste, jeg gik op i dengang. Efter et år startede jeg op som fuldtidsblogger, og så kom der lidt flere emner ind i gamet. Det med at være Krapylernes mor, er stadig det, jeg går mest op i her i livet, men det er ikke længere det eneste. Og i dag handler bloggen lidt om det meste af det, der udgør mit relativt gennemsnitlige quinne-liv. 🙂

Hvorom alting er: Hvis man godt kunne tænke sig at læse lidt om dengang, jeg var gravid, fødte twins og efterfølgende famlede rundt i blinde for at hitte ud af, hvad der var op og ned på tilværelsen som familie, skal man gå ind på forsiden af bloggen. Så skal man tøffe over i den højre kolonne og scrolle heeelt ned i bunden. Ned under der, hvor man kan se de mest populære indlæg. Her er der en lille fane, som hedder ‘Arkiv’, og her kan man så vælge den måned, man gerne vil læse indlæg fra.
I dag for tre år siden skrev jeg det her indlæg, mens jeg var yderst nybagt mor. Det er sgu ret sjovt at se tilbage på! 🙂skaermbillede-2017-03-20-kl-13-22-38