Jon og jeg har, siden vi bookede ferien inden jul, talt om, hvor genial en deal, det var, at vi ville afslutte vinteren i Mexico og så vende tilbage til Danmark samtidig med foråret! Det mental-billede havde vi vist fået svejset lidt for hårdt fast til nethinderne, da vi i går eftermiddag besluttede os for at overnatte i kolonihaven.

Ganske vist fik vi sidste år installeret en varmepumpe, som sørger for, at der er dejligt lunt indendøre. Men vi har altså at gøre med et fuldkommen isolerings-forladt papmaché-hus, så når temperaturerne om natten ligger og snaver med frysepunktet, bliver der altså godt og grundigt småkoldt. Især når man sover i soveværelset, og varmeren er ude i køkkenet.

Omkring midnat vågnede Hugo med feber. Jeg gætter på, det skyldes, at han havde været lidt for forårs-agtigt påklædt hele dagen, mens vi fræsede rundt udendørs og henholdsvis legede og rev løv sammen, og den kølige aften- og nattetemperatur kastede ham så det sidste stykke over i forkølelsen. For der var han nu. Gul snot überalles! Hugo blev installeret i vores halvandenmands-seng, hvor Jon, ham og jeg så lå og sloges om pladsen indtil klokken 5, hvor Berta gjorde os selskab. Efter en times øffen og bøffen stod vi op og tog hjem. 

På solsiden skal nævnes, at haven i koloen for første (og formentlig sidste) gang nogensinde fremstår som den mest velplejede på hele vejen, for jeg gav den satme gas i går! Desuden fik vi talt med overvældende mange virkeligt søde og glade folk i S-toget fra Skovlunde til Nørreport her til morgen omkring kl. 7, da turen gik mod Langehjemmet! Gennemsnits-humøret var vanvittigt højt på den her lørdag morgen, hvilket man egentlig ikke sådan umiddelbart måske forventede, men det havde en meget smittende effekt på os voksne. 

Nu sidder begge børn så og kluk-ler i sofaen under hver deres dyne foran Mascha og Bjørnen, mens faren lægger vasketøj sammen, og jeg har fået lov at knalde nogle brikker i de tilstødende gemakker. Alt er godt! ❤️

Og så venter vi nok lige, til sæsonen sådan rigtigt starter, inden vi atter tilbringer natten i Skuret I Skovlunde… 😉