Jeg synes simpelthen det er trippet, hvor hurtigt man kan komme til Mexico og tilbage igen! Nu har jeg siden sidste år, da vi var i Sri Lanka, forberedt mig mentalt på først 10 og siden halvanden times flyvetur (turen blev bidt over i Düsseldorf), som skulle jeg for en krigsret (det passer ikke helt – jeg havde faktisk en ret god fornemmelse allerede på forhånd), og så går det bare så glant, som vi siger i Synnejylland! 

Vi gik ikke sovet meget på flyet, da vi skulle skifte kl. 7.30 i morges, hvilket jo altså var midt om natten i bøtterne på os, da vi var seks timer bagud. Men ungerne tog det relativt pænt (Hugos raseriudbrud og Bertas drama-gråd var altså lettere at stoppe, dengang man kunne putte en prop i munden på dem …), og lige pludselig stod vi sgu på Nørreport og lignede lidt nogle flaskesamlere med vores generelle udseende og trætte blik.

Eftermiddagen er gået med at se første afsnit af MERCUR på TV2 Play! Kæft, jeg synes, den serie er pæn, mand! Og ikke kun på grund af min pomaderamte ægtemand med de glatte kinder – den er også bare behagelig for sanserne. Og så elsker jeg at se de tre, Jon, Neel og Andreas, i hovedrollerne! Jeg synes, hele banden gør det vildt godt og glæder mig allerede til andet afsnit. Det ligger på nettet nu, men Jon har fået mig til at vente til på søndag, så vi kan gøre en ting ud af at se det sammen i sofaen kl. 20! 

Jeg fik mig desuden en ordentlig én på øjet, mens Jon legede med ungerne. Han fik fornyet energi, da han læste en artikel om, at MERCUR har slået aaaalle rekorder for seertal på TV2 Charlie. Deres seneste rekord lå på 367.000 seere, og i går var der fandensparkeme 621.000 danskere, der så MERCUR! Det er over 10% af alle mennesker i hele landet!? Jesus CHRIST, det er blæret! Desuden har én af mine veninder født, mens en anden er blevet forlovet, mens vi har været væk, så der må sgu siges at være lidt at komme hjem til.

I skrivende stund spiser ungerne risengrød og ser tegnefilm i stuen. Vi har udsat det ellers planlagte bad til i morgen, da jeg er alvorligt bange for, at korthuset ellers vælter. Om lidt kaster jeg dem i kassen, Jon er på gaden efter takeout til de voksne, og så planlægger jeg at tænde stearinlys og overtale han til et afsnit af den nye sæson af BILLIONS, som vi har gået og sparet på!

Langehjemmet kan nu også noget! Særligt glæder jeg mig til at sove i en ordentlig dyne i stedet for at ligge og skøjte rundt i et lagen, og så nyder jeg i sandhed at kunne kaste brugt toiletpapir ned i tønden i stedet for at skulle efterlade det i en kurv ved siden af kummen. ?

God aften, dejlige mennesker! Tak for de pæne ord om Jons TV-serie-co-hovedrolle-debut! I er de bedste! ❤️