Jeg glæder mig ret meget til i aften! Jeg har jo været til biograf-premierer før, og jeg elsker det altid. Det er svært at forklare hvorfor, for de jeg plejer bare at komme i flade sko og gå en lang bue udenom den røde løber, da fotograferne jo alligevel er pænt ligeglad med bette MM fra Sydals, og de fleste kendte galla-gæster ser man jo i Netto i ny og næ, når man bor i København, så det er heller ikke dét.
Der er bare sådan en fed stemning! Og så er filmen gratis, der er ingen lange reklamer inden, og som oftest er der placeret slik på ens sæde, når man kommer ind i salen. 🙂

I dag har jeg dog krudtet mig godt op! Jeg skal nemlig til premiere i Imperial og se de to første afsnit af TV-serien ‘Gidseltagningen’, som får premiere på Kanal 5 d. 2. april. Og fordi jeg har et samarbejde med Kanal 5 (det var også derfor, jeg fik lov at spise biksemad overfor Johannes Lassen), synes jeg ikke rigtigt, jeg kan tillade mig at komme nemt omkring det denne gang. Heldigvis! For jeg freaking elsker at have anledning til en god gang dulning!
Derfor har jeg både lånt kjole af Custommade og bestilt tid hos Gun-Britts flette-virtuos, Miles, denne eftermiddag, så der er sgu ingen smalle steder! Desuden har Kanal 5 også inviteret mig og en virkelig god håndfuld andre bloggere til middag inden biffen på Retour Steak (bøf bearnaise #FTW) OG så skal vi møde alle skuespillerne, inden vi går over i biografen sammen. Som en ekstra bonus skal Jon også med til selve premieren, hvilket jo kun gør aftenen endnu hyggeligere for mig. 🙂

Fun fact: Jon havde faktisk fået en ret fed rolle i ‘Gidseltagningen’ også. Han gik rundt og var arbejdsløs hele første halvdel af 2016, og indenfor en måned først på sommeren fik han så pludselig en rolle i BÅDE ‘Gidseltagningen’ og ‘Mercur’ (Vi tømte to flasker champagner i Langehjemmet efter Krapylernes sengetid inden anledning). I starten regnede vi med, at han ville kunne nå begge dele, men optagelserne viste sig desværre at lige præcis samtidig, så han var nødt til at vælge, og efter mange vågne nætter valgte han så ‘Mercur’. Omend med ondt i maven, fordi ‘Gidseltagningen’ jo simpelthen ser så psykopat-fed ud! Så vi er begge ret spændte på at se resultatet af ‘Gidseltagningen’, som har et fuldstændigt fremragende cast, selvom de måtte klare sig uden Jon, hehe. 😉

Nu vil jeg se, om BilledBladet har noget nyt at fortælle mig, mens Miles haler løs i mit garn! Møs til jer, der læser med, og endnu engang tak fordi, I gør det! Hvis I ikke gjorde, skulle jeg nok ikke i biffen i aften! ❤️