unspecified-1
Billedet er taget af Feminas fotograf i forbindelse med det her interview.

Når jeg tager fusen på folk d. 1. april, er jeg altid snu nok til at gøre det først på dagen. Helst inden de har haft for god tid på de sociale medier.
Jeg har før haft heldet med mig overfor min ægtemand, da jeg bildte ham ind, at min fars 60-årige kone var blevet gravid (læs den beretning her), og i år lykkedes det mig atter at få skovlen under ham. Og atter engang løj jeg faktisk om noget med en familieforøgelse.
Det er nemlig sådan, at min elskede papsøster efter sammenlagt 5 år i USA i denne weekend til hele familiens allerstørste glæde flytter hjem til Danmark! Vi har alle sammen savnet hende rigtigt meget – og nok i særdeleshed hendes mor, min fars kone.
Jon er i disse dage ikke hjemme, da han tilbringer weekenden i Horsens Statsfængsel, hvor han læser skræk-passager op af mine yndlingsbøger til årets krimi-messe. Derefter kører han så til Sønderborg og sover hos mine De Gamle, og i morgen giver min far ham et lift til Flensborg, hvorefter han tager toget til Hamborg og siden et fly til Manchester – og så kan man jo selv gætte, hvad han skal der indtil på onsdag. 🙂

Så Jon var altså ikke hjemme i går morges, så jeg ringede til ham for at sige godmorgen. Ved samme lejlighed lagde jeg stemmen i mit tristeste toneleje og bildte ham ind, at min papsøster grundet en pludseligt opdaget graviditet af ukendt herkomst havde besluttet at tage tilbage til USA med nærmest det samme fly, som hun var landet med – til stor fortrydelse for hele min familie, hvilket gjorde Jon meget trist på mine vegne. Den stakkel. Samtidig fakede jeg, at jeg kom ud i køkkenet efter et bad, mens børnene var travlt optaget af tegnefilm i stuen, og jeg udbrød dernæst et højt “SAY WHAAAAAT!”, hvorefter jeg berettede, hvordan hoveddøren var åben, og Jons stationære (og meget kære) Mac var blevet stjålet, mens jeg stod under bruseren …
Først blev Jon meget forfærdet, forstrækket og forundret, og ret hurtigt efter fik forundringen ben at gå på – og kompagniskab af tvivlen, som mindede ham om dagens dato, hvorefter han åndede lettet op og bandede mig langt væk. Måske ikke verdens mest opfindsomme aprilsnar, men jeg fryder mig alligevel altid over, at jeg altid har nemmere ved at snyde Jon, end han har mig. Og det er jo endda ham, der er uddannet i at lyve, kan man sige. 😉

I blogland har der også været et par gode aprilsnarer. Blandt andet har Cana guidet til store bryster, mens Christina afslørede navnet på hende, der til sommer bliver hendes førstefødte. 😉
Hvis I, der læser med, har udsat eller været udsat for en god løgn i anledning af dagen i går, må I meget gerne dele den i kommentarfeltet! Det er så skægt at læse!

Alle links indeholder reklame i form af affiliate.
Noget ganske andet er, at Boozt i denne weekend har 20% rabat på kjoler og sko. Der er vildt meget pænt, og jeg har samlet et lille udvalg herunder, hvis man skulle være i sommer-shoppe-humør! Der er intet minimums-krav for, hvor meget man skal shoppe for. Man skal bare bruge koden ‘TREATTIME‘.rod1300342_cdijon
Nydelig sag fra Rodebjer, som kan styles på flere måder! Her!
ganf1751_cbiscotti
Jeg kan overhovedet ikke lade være med at tænke på den kommende sæsons bryllupper, når jeg ser den her kjole! Sidste år var jeg til en af mine allerbedste veninders bryllup på Odd Fellow Palæet. Hvis der kommer mere af den slags fine invitationer i år, ville den her passe glimmmmrende! <3
drx11357_navy_106
Den her jersey-kjole fra Designers Remix har jeg faktisk! Jeg købte den til Rober-prisen, hvor jeg så endte med at slutte all out og hoppe i det her sæt i stedet. Men den sidder simpelthen SÅ pænt!!!
rod1300408_cemerald
Den her kjole ser lidt trippet ud bare sådan, men den er umanerligt pæn på. Synes jeg. 🙂
gant1663_ctotaleclipse
Knowing Ganni, så sidder den her kjole stensikker mega-pænt! Sådan en, man hopper i, når man skal ud, har tøjkrise og i øvrigt stadig føler, man har lidt dej-blege arme. 😉