image3
Jeg ved, jeg ofte nævner det, men kærligheden er altid værd at dele: Jeg er umanerligt godt gift.
Jeg tror ikke på begrebet Den Eneste Ene, og den perfekte mand, som kan gøre alle kvinder glade, findes selvfølgelig ikke. I min optik handler kærlighed rigtigt meget om timing. Hvis jeg havde mødt Jon fem år tidligere (og han mig), ville vi givetvis ikke have hooked up. Han ville have syntes, jeg var alt for larmende og irriterende, og jeg ville synes, han var for flink. Tænk, at der var engang, hvor man kunne synes, at mænd var for flinke!

Men den dag i dag går det sgu godt. Jeg læste forleden, at skilsmisseraten blandt tvillingeforældre er dobbelt så høj som blandt alle andre par. Og de fleste bliver skilt, inden krapylerne fylder 3 år. Så den milesten har vi da passeret. 🙂
Der er dog ét sted (okay, der er flere. Men kun dette har relevans for nærværende pointe), hvor Jon og jeg kan gå grueligt gal af hinanden, og det er indenfor æstetik. Ingen af os ejer sådan synderligt meget af det – vi er begge to mere hyggelige, end vi er pæne, og det bærer vores hjem også præg af. Nuvel, man kan sagtens fange et fint moment, hvis man retter kameraet i én retning en aften i sofaen (helst efter, at ungerne er faldet i søvn, og solen er gået ned, så man ikke kan se, at vinduerne trænger til at blive forårs-vasket, og rodet i hjørnerne ser hyggeligt ud i skæret af stearinlys), men dybest set bruger vi mere tid på at se TV-serier end på at diskutere boligindretning. Og vi bruger mere tid på at prøve at overtale ungerne til at spise mad, end vi gør på at finde inspiration til menuen.

MEN! Jeg kan nu godt lide mine små stillebener. Eksempelvis betyder det af en eller anden grund noget for mig, at vi har en god håndsæbe på badeværelset og ved køkkenvasken. Ikke et ondt ord om Palmolive, men jeg vil gerne have noget, der ligner en lille spa-behandling samlet i en smuk, lille pumpeflaske. Dernæst holder jeg af pæne gæstehåndklæder, som selvsagt altid skal være rene, pæne og indbydende. Og det er hér, min mand og jeg strides.

Jeg er helt klart den, der roder mest derhjemme. Måske bortset fra Krapylerne, men de er i det mindste ved at lære at rydde op nede i børnehaven. Det gør jeg ikke. Og måske netop derfor tror Jon nogle gange, at jeg er lidt mere ligeglad, end jeg er. I hvert fald har han fået sig selv til at FLÅ HUL I alle de af vores gæstehåndklæder, der har mistet deres stropper, så de derved havde vanskeligheder med at sidde selv på knagen! HUL! Det ser selvsagt ud af Pommern til, og selv ikke den dyreste håndsæbe kan rode bod på den ubalance, det selvsagt skaber i udtrykket.
image1Det problem løses heldigvis nu – for nu kommer jeg til pointen med dette indlæg. 🙂
Ganske vist kan hullerne ikke heles (jeg er ikke typen, der stopper huller på hverken strømper eller håndklæder, omend det ville være godt og bæredygtigt), men jeg har ind ad døren netop modtaget nogle meget, meget fine læderstropper, som fra uge 18 kan købes i Netto som spotvarer (I ved, de der fantastiske hylder, hvor der er alt at finde, som skiftes ud med jævne mellemrum). De ser meget dyrere ud, end de er, og får uden tvivl mine nye tics ved højre øje, som er forårsaget af denne håndklæde-uorden, til at lægge sig øjeblikkeligt. De kan nemlig fint skrues fast på de stropløse håndklæder, som således straks fremstår langt mere elegante og endog også lidt mere rå.
Ydereligere i serien findes også stropper, man kan sætte op på en væg, som man kan montere en rygpude i (jeg tænker, den er perfekt over en slagbænk i kolo’en) samt et superflot tøjstativ, der udgøres af en metalstand, der hænger dekorativt ned fra loftet i to kernelæderstropper. Der findes også den længe stropper, der ses til ventre i billedet herover, som jeg har planer om at sætte op på badeværelset i kolonihaven (når vi lige har fået malet væggene). I dem skal håndklæderne hænge, tænker jeg. Det ser da cool ud!
I min optik ser det hele enormt tjekket, dyrt og designerlækkert ud, og det er altså altsammen sager, man kan finde i sin Netto, når man alligevel er nede efter letmælk og Guldkarameller. Epic win!

image2