skaermbillede-2017-04-26-kl-13-28-47
Jep, jeg ved godt, at jeg tidligere her på domænet har jappet op om, at jeg var igang med at skrive en bog. Og det er jeg også. Eller har været. Eller holder pause fra. To forskellige, faktisk. En med udgangspunkt i bloggen her og min indstilling til livet, hvis man må være så frivol. Og så har jeg hele handlingsforløbet til en skidespændende krimi oppe i bøtten også.
Men jeg har endnu ikke skrevet en bog. Og jeg aner ikke, om jeg nogensinde kommer til det. For jeg har meget svært ved at finde fokusset, roen i røven og så i virkeligheden også tiden til at færdiggøre de projekter. Maybe one day …

Men det her projekt! Dét kommer jeg i mål med! For det skal jeg. Jeg har nemlig en deadline, og hvis jeg ikke leverer, kommer der altså til at stå nogle yndige skuespillere på en scene og trække tiden gevaldigt, hehe. Jeg har nemlig sagt ja til at være medforfatter på et teaterstykke. PÅ ET TEATERSTYKKE! Fandme ja! Mette Marie Lei Lange – manuskripforfatter! Det er så sejt, at det virker helt syret, synes jeg! Jeg havde ellers troet, at teatret var Jons gebet, men nu må han altså rykke en balle til venstre, for her kommer jeg!

Der skete nemlig det for efterhånden et halvt års tid siden, at Lykke Sand Michelsen, som er skuespiller, skrev til mig og spurgte, om jeg ville drikke en juice med hende og høre om projektet. Lykke har kastet sig over at skabe et teaterstykke til mødre. Det skal spille i dagtimerne på Folketeatret, og så kan man gå i mommy-teatret ligesom man kender det fra mommy-bio! TÆSKE-smart! Og man må selvfølgelig gerne amme og bøvse undervejs. Både mor og barn.
Lykke mente så, at min pen var vittig nok til at kunne forfatte nogle sjove, kiksede og ærlige situationer, der kunne være til at spille for de fire skuespillerinder, Julie Ølgaard, Mathilde Norholt, Christina Exner og Lykke selv.
Jeg skal dog ikke skrive det hele selv – vi er fire forfatterinder, nemlig Christina Sederqvist, Julia Lahme, Kirstine K. Høgsbro og så mig.
Lige om snart skal jeg mødes med instruktøren, (som også er en kvinde!) Anna Bro, for at tale det hele igennem, og så skal mine idéer altså ned på papir! Det er angstprovokerende, inspirerende og pissefedt!

Hvis man har lyst, kan man allerede nu købe billet – selvom balladen altså på ingen måde er skrevet endnu! Der er til mit forsvar altså også først premiere om et år. Så hvis man satser på at have en baby til den tid, vil jeg da på alle måder tilskynde det. 🙂 Billetterne kan shoppes her!

Et lille PS:
(Alle links herunder er reklamelinks).
Der er 25-50% rabat på ret mange ting hos Boozt lige nu. Blandt andet ALT fra Mads Nørgaard. Pænt træls for mig, der købte den her kjole til fuld pris i forgårs! #fordømt 😉
Men måske andre kunne få glæde af det! Jeg har samlet de ting, der er på rabat fra mine yndlingsbrands her.
Happy shopping! <3