203066-675x450-springflowers
Jeg er helt klart størst fan af sommeren! Jeg har engang læst, at en af mine danske yndlingsforfattere bor halvdelen af året (den varme) i Danmark og den anden halvdel (den kolde) på en freaking ø i Grækenland! #lifegoals
Når solen skinner, er jeg bare gladere! Og sådan er vi jo mange, der har det. Det er helt tydeligt, når man krydser Dronning Louises Bro en spæd forårsdag i april. Der er måske mellem 9 og 11 grader, og hele fortorvet er spækfyldt med folk, der hænger ud op ad muren, drikker kaffe og bajere og spiller musik på overdimensionerede højttalere spændt fast på ladcykler. Det er så skidehyggeligt, at jeg altid cykler så langsomt som muligt forbi.

Og det er også baggrunden for, at jeg på nogle punkter faktisk nææææsten bedre kan lide foråret.
Om foråret er folk nemlig så taknemmelige, når det kommer til solstråler og lunt vejr. Vi bliver ovenud lykkelige lige så snart, barometeret rammer to cifre, vi voldkøber dyre designersolbriller, spiser frokost udendørs på caféer under varmelamper og lufter læderjakken – udover en varm sweater. Folk er i SÅ godt humør, vinterdepressionerne fordufter og giver plads til drømme og planer for, når sommeren tager sin begyndelse.

Om sommeren, derimod er folk tit småsure og skuffede. Enten er vejret varmt og lækkert, og så er man sur over at skulle være lukket inde på et kontor med aircondition og persienner, så man overhovedet ikke kan mærke varmen, eller også er man skuffet over, at man endelig har ferie, og så er der pissekoldt, vådt og nederen. Ikke fordi, der nødvendigvis ér sådan koldt-koldt, men fordi at vi, selvom vi jo altså bor i Det Kolde Nord, alligevel mener, at der bør være 24 grader hver dag alle tre sommermåneder.

Så april er god! April er fuld af god karma, taknemmelighed for beskedne solstråler, troen på en god sommer og tanker om lækre planer med ting, man skal føre ud i livet resten af året!

Min april ser i øvrigt ret fantastisk ud – udover alt det ovenstående. På mandag rejser vi sgu igen, hele banden!
Vi føler lidt, Jon og jeg, at vi har sprunget nogen over i feriekøen, for det er jo virkelig ikke vores tur. Vi har både været tre uger i Mexico og på kærestetur til Barcelona, men nu skal vi altså til Barcelona igen.
Det skyldes, at nogle af vores bekendte, som bor i en vanvittigt lækker lejlighed på 300 kvadratmeter med freaking TO terrasser i Barcelona, har tilbudt os, at vi må låne deres hybel ganske gratis i 10 dage, da de skal på ferie på Ibiza. Og Krapylernes børnehave er alligevel lukket, så vi stod overfor enten at skulle tilbringe ti dage herhjemme i 11 grader eller så at nappe 10 dage i Barcelona. I 18-20 grader. 🙂
Vi smutter på mandag og kommer retur næste onsdag. Egentlig ville vi kun have været væk i påskeferien, men så ville flybilletterne koste tre gange mere, end hvis vi bliver til d. 20., så det gør vi altså. Planen er så at lege “spansk hverdag”, købe ind på markeder og hos købmanden og lave mad i lejligheden, så vi ikke skal bruge en masse penge på at spise ude, som vi gjorde i Mexico. Jeg glæder mig helt vildt! Det bliver en helt anden måde at holde ferie på. Og som ekstra bonus har vi inviteret Jons mor med! Vi har ikke før prøvet at rejse med ungerne og en ekstra voksen, så det bliver ret fedt at prøve at være i voksen-overtal.

Når vi kommer hjem fra Barcelona, er der præcis otte dage, til jeg tager til New York med min søster i FEM dage. Det har vi altid drømt om, men det er først nu, jeg har følt, at jeg kunne tage væk fra ungerne i så mange dage i træk, som man næsten skal for at kunne nå at være i New York. Vi flyver fra Danmark fredag aften og lander igen om onsdagen kl. 13.30. Det er præcis samme tidsrum, som Jon netop har været væk, og jeg har lidt ståpels i nakken over, hvor længe det var. Hvis billetterne ikke var bestilt, ville jeg nok trække lidt i land.
MEN! Det er spild af penge og anledning at fise rundt i New York og ærgre sig, så det har jeg besluttet mig for at pakke langt væk, så i stedet glæder jeg mig på behørig vis som en tosset til drinks, shopping, brunch og storbyhygge med min søster.

April er i sandhed fuld af fine ferier i Fru Langes Favør, og jeg planlægger at fylde bloggen med masser af solskin og ballade imens. Jeg håber, at I, derude på den anden side af skærmene, også har labre påskeplaner! Om det så handler om ægpusteri, drinksdrikkeri, NetFlixkiggeri eller noget helt fjerde! <3

Hey, hvis man er i shoppe-humør, vil jeg lige minde om, at der er 20% hos en masse fine ting hos Boozt i dag og i morgen! Det ekstra-fede er, at mange ting i forvejen er nedsat – og så kommer de 20% rabat altså OVENI den rabat, der allerede er givet! Jeg har fundet 10 ting herunder – nogle af dem med ekstra-rabat – som jeg synes, man bør kigge nærmere på.

Stort møs og happy shopping fra MM i forårshumør! Jon er hjemme igen, så jeg har både fået vasket armhuler OG krøllet hår her til morgen. 🙂
gant1740_cbrightwhiteSæsonklassiker fra Ganni – findes her med 20% rabat til og med fredag.
drx11911_brick_363
Lækker sommertop fra Designers Remix! De kan altså deres kram! Den her er der 30% rabat i forvejen, og med rabatkoden får man 20% rabat oveni her.
bp128208216_mustardleo
Lækker leo til forårsdagene og de kølige sommeraftner fra Baum und Pferdgarten med 20% rabat her.
mad101162_cnavyecru
Lækker Mads Nørgaard-klassiker med rabat her!
gant1876_cbrightwhite
Fin statement-t-shirt med et statement, der ganske vist ikke giver mening, men alligevel er ret fin. 🙂
cmm163390110_anthraciteblac
Den fineste fest-top fra Custom-made, som også er ret sej til hverdag over en hvid t-shirt. Den er i forvejen nedsat med 50%, så der er fuld skrue på besparelsen, når man lægger de 20% oveni! Den er her.
ges10900909_lgreymelange
Lækker sweat med forårsmønster fra Gestuz! Gad godt ha’ den på under min læderjakke. Den kan findes her.
mbm24635216_cthinhorizontalstri_v276
Meget maritim og anvendelig body-stocking! <3 Findes her!
gant1738_cbrightwhite
Ferskner til dine …. ferskner! 🙂 Med 20% rabat her!
ges10900477_brightwhite
Den her badboy er født til et work wear-outfit med læderbukser under! Den er i forvejen sat ned med 50%, så med de ekstra 20 er prisen nærmest beskeden. 🙂 Her!