image1Jeg vidste straks, hvordan mit indlæg skulle formes, da jeg modtog denne forespørgsel fra Elizabeth Arden. Skønhedshuset lancerer nemlig nu en ny duft ved navn White Tea, og i den forbindelse bad de mig om at lave et indlæg om selvforkælelse. Og dét er jeg altså god til! Det har jeg faktisk altid været, synes jeg.
Der var på et tidspunkt en pige her på bloggen, der spurgte mig, hvad jeg ville foreslå, hun skulle gøre for at få en bedre selvtillid. Jeg vendte den kort i bøtten, og så kom jeg i tanke om en periode i mit liv, hvor jeg boede på Nørrebro og havde det lidt på samme måde, og så anbefalede jeg hende at gøre det, jeg gjorde. Og det var at forkæle mig selv. I den periode gjorde jeg en masse ting for mig selv og med mig selv, som kun var for min skyld. Instagram var ikke opfundet endnu, så mine solo-bifture, alene-rejser og lange gåture eller alene-aftner med bøf/bearnaise og krimi flimmerkassen kunne ikke bruges til at positionere sig selv med. De blev kun til for MIG, og det fik mig til at føle mig mere værd. Fordi jeg nød mit eget selskab og investerede i det.

Jeg nyder det stadig – mit eget selskab – men jeg er ikke i det så ofte mere, og det kan jeg sagtens savne. Min dag er på alle måder fyldt op med mangt og meget fra det sekund, jeg slår øjnene op om morgenen. Det sker nemlig meget sjældent frivilligt, men på stærk foranledning af enten den ene eller den anden treårige, og derfra er jeg så bagud, indtil ungerne er lagt i seng ved 20-tiden. 🙂

For en måneds tid siden var jeg i sommerhus med en veninde fra lørdag til søndag – uden børn. Da vi havde spist aftensmad, smed jeg mig hjemmevant i sofaen, fandt en film og en pose guldkarameller og slappede af. Min veninde kunne ganske enkelt ikke finde ud af at gøre mig kunsten efter. Hun har selv små børn og var helt tydeligt vant til at bruge sine aftner på at rydde op, gøre ting klar, lægge vasketøj sammen og være praktisk, og hun grinede selv af, hvordan stressen sad i kroppen på hende.
Dét gør den ikke på mig! Så kan man argumentere for, at vores hjem sikkert ville se betydeligt mere ryddeligt ud, hvis den gjorde, men jeg ville ikke have det lige så godt. Jeg har brug for mine aftner til at slappe af, så dem tager jeg. Så må Bo Bedre, RUM og Bolig Magasinet altså vente. OG så er det godt at være gift med en mand, der har gjort det til en vane at folde vasketøj i de pauser, der er i fodboldkampen, når han er alene hjemme.

Og apropos min mand, så er han altså nøglebegrebet i en aften med selvforkælelse for mig. I går aftes, da børnene var faldet i søvn (Berta med en bog hvilende på ansigtet), rettede jeg an i sofaen, som jeg godt kan lide det. Masser af bær og masser af guf, dynen over benene og Jon ved min side. Og BILLIONS i fjernsynet! Der skal virkelig meget til at toppe det for mig!
Inden vi gik ombord i balladen og serien, tog jeg mig et aftenbad for at prøve den shower gel, der er i White Tea-serien, og det var i sandhed en fornøjelse. Jo ældre, jeg er blevet, des færre dufte bruger jeg. Jeg synes hurtigt, det kan blive for skarpt og dominerende. Jeg vil hellere være den dominerende i mit udtryk – duften skal bare være raffineret baggrundsmusik, hehe. Jeg har haft White Tea-parfumen på, siden jeg modtog den for en uge siden. Den dufter mildt og rent på en afslappende måde, som jeg synes er helt perfekt til hverdag. Den minder mig om sommer, rent sengetøj, der har hængt udenfor hele dagen, og som føles lunt og køligt, chrispy og blødt på én gang, når man kravler i seng om aftenen efter en lang dag med sol i bærret og et smil på læberne. Den er afslappende uden på nogen måde overhovedet at være tung. Den er let – men afrundet. Kan man sige det?
Den passede i hvert fald perfekt til min selvforkælelsesstund med jordbær, hindbær, chokoladeis, BILLIONS og min husbond. Som også synes, den var meget lækker, i øvrigt. 🙂

Fra i denne uge kan man prøve White Tea-duften i eksempelvis Matas og Magasin! Og i næste uge vil jeg agere vært for en lille konkurrence på Instagram, hvor man kan vinde et sæt magen til det, man kan se på billedet herover. And you want it – I’m telling you. 🙂