17821246_10154800876556886_858799313_n
Solen skinner, havet klukker i kanalen nedenfor vinduet her i Tinnitus, og jeg sidder ganske stille og spiser Twix, og alligevel sveder jeg tran under skjorten.
Det skyldes til dels, at jeg er usandsynligt dum til økonomi og har brugt hele formiddagen på at misforstå min revisor i telefonen og dels, at vi i aften kl. 20.30 skal til Barcelona. Og det har jeg sådan set mange grunde til at svede over. For det første har jeg ikke pakket endnu. Jon er hjemme med ungerne, og mit håb er, at han pakker til sig selv og dem, mens de sover lur og jeg får styr på det sidste her på kontoret. For det andet lander vi først omkring midnat i Barcelona, og jeg er pænt spændt på, hvordan det kommer til at gå i forhold til ungerne. Og for det tredje er der 20 grader dernede …. TYVE! 😀 Jeg har så morderligt optur over, at vi skal tilbringe de næste ti dage i cirka 20 grader!

Vi overvejede ret meget frem og tilbage, Jon og jeg, før vi købte flybilletterne. Vi synes ikke rigtigt, at det var vores “tur” til at skulle på ferie, da vi lige har været i Mexico og jo sådan set også i lige præcis Barcelona. Men hvis vi valgte at blive helt til d. 20. april, kunne vi få nogle ganske billige flybilletter (for da er de fleste andre jo rejst hjem fra ferie igen), så nu har vi aftalt at leve billigt dernede – lave mad i lejligheden og den slags – og så får jeg et par arbejdsdage, hvor jeg kan passe butikken på computeren, mens Jon og min svigermor hænger ud med ungerne. For farmor skal jo også med! Det er første gang, vi prøver at rejse med ungerne og være i overtal af voksne! Det bliver sgu meget sejt, tror jeg! Det betyder jo også, at vi på skift kan snige os ud efter mørkets frembrud i ny og næ en aften eller to. Lejligheden koster ikke noget, da det er en, vi har lånt af nogle venner. Vi har så lånt vores egen lejlighed videre til nogle andre, mens vi er væk – pay-it-forward-kinda style. 😉

Nu vil jeg spise det sidste af min ‘lade og daffe ud i køkkenet og blødkoge mig et æg, inden jeg giver den der økonomiforståelse et sidste forsøg. Livet er i sandhed en gave! Jeg har aldrig rejst så meget i mit liv, som jeg gør for tiden, og jeg har verdens bedste job, som jeg bare kan tage med i håndbagagen! TAK for det, guys! <3