Jeg skulle have haft et ret spændende møde her til morgen, og jeg havde planer om at bruge resten af arbejdsdagen på at være latterligt produktiv på kontoret for at indhente de tre dage, jeg ikke var der i sidste uge og komme foran i forhold til næste uge, som er påskeferie. 

Men så fik Berta feber i går, den bette skid. Og Jon tog efter krimimessen i Horsens videre til Sønderborg, hvor han overnattede hos mine De Gamle, som i dag kører ham til Flensborg, så han kan tage et tog til Hamborg og derfra flyve til Manchester, så han i morgen kan se fodboldkamp. Sagt lidt kortere: Han er ikke hjemme. ? Og min svigermor er travl i dag, så jeg har aflyst mine aftaler og er hjemme med Berta. 

Planen var så imidlertid, at Hugo skulle i børnehave, så hun kunne sofa-chille, mens jeg måske kunne arbejde lidt ved computeren. Men da jeg fortalte Hugo, at Berta og jeg ville aflevere ham i børnehaven for så begge to at bakke ud og efterlade ham dér, blev han så skideked af det, at jeg bakkede ud af dén plan. Så nu sidder de begge to som to sofa-zombier og stener en tegnefilmserie på Netflix med en stor, rød hund. Fordi Berta jo havde feber i går, brugte de stort set hele søndagen på præcis det samme, og da hendes feber nu sådan set ér forduftet, planlægger jeg at cykle ud i verden med dem og finde en legeplads et sted, da min mor-samvittighed er bange for, at deres hjerner bliver til grød og kroppe til bly, hvis jeg lader status quo vedblive meget længere. De mangler også det der termo-tøj, som alle andre børn i børnehaven nu drøner rundt i, så måske man skulle få købt det også..


Men først vil jeg sgu blødkoge mig et æg og læse det interview, der er med min veninde i dagens Berlingske. Hun er den nye krimidronning, siger de! Pænt sejt for en debutforfatter! Bogen hedder ‘Ligblomsten’, den er sindssygt god og er efter 24 timer på markedet allerede på boghandlernes ‘mest solgte i 2017’-lister! Go get it!!