Bare lige et hurtigt suk fra mig, klokken er 7 amerikansk tid, og jeg har sovet 4-5 timer i nat. Men jeg er helt grådkvalt at benovelse over, at min søster og jeg er så heldige og priviligerede at bo i en sindssyg suite på The Hyatt i New (freaking) York!! Vi ankom omkring midnat lokal tid, og da var klokken 6 om morgenen dansk tid og altså samtidig 24 timer siden, jeg stod op. Det var dog meget svært at finde trætheden frem sådan lige med det samme, da vi pludselig stod i vores suite på 73 kvm med verdens største badekar, automatisk toilet med VARME I SÆDET og fantastisk udsigt over blandt andet The New York Public Library fra 9. etage! Tjek eventuelt min Insta-Story… Man skal bare gå ind på Instagram og trykke på mit profilbillede (ja, det opdagede jeg altså først for nylig. Jeg troede, man var nødt til at sidde og vente på, at den person, hvis videoer man gerne ville se, poppede op i den der rulle af videoer på hjemmeskærmen).

Om lidt napper vi et bad og går på gaden efter morgenmad. Det ser ganske gråt ud udenfor, men der er vist i skrivende stund omkring 19 grader, og det skulle blive 28 i løbet af dagen. Og 16 i morgen. Typisk New York. ?

Selvom vi ankom ret sent, har vi allerede flere ganske stiftet bekendt skab med den der dejlige, amerikanske høflighed. I lufthavnen kaldte tolderen mig for ‘love’, og ham, der tjekkede os ind på hotellet, var gæstfriheden selv. Jeg planlægger at suuuuge til mig af det, donuts, marshmellows og storby de næste fire dage og sende så meget af det og god energi hjem som muligt!

Igen: TAK for mit arbejde, venner. Det er fandme for en stor part jeres skyld, at jeg sidder her og kigger ud af vinduet lige nu, og det er jeg så sindssygt taknemmelig for! ❤️