skaermbillede-2017-05-22-kl-10-20-42

  1. Jeg har på det seneste spekuleret ret meget over, hvordan det kan være, at studenterhuer klæder alle, og cykelhjelme klæder ingen! Kunne man ikke lave en form for kobling der? Til hjelmens favør?
  2.  Men alt bliver vel ret beset lidt mere jazzet up med et par Balenziaga-solbriller og en Rick Owens-læderjakke.
  3. Nu har jeg så aldrig ejet en Rick Owens-læderjakke og kommer nok aldrig til det, but a girl can dream, can’t she?
  4. Jeg glæder mig sådan til at skulle tilbage til koloen på torsdag. Vores genbos søn skal konfirmeres, og det fejrer de i haven, så vi skal hejse flaget. Det gør man jo, når man har naboer, hvis børn skal konfirmeres. Jeg elsker, at vi har en flagstang! Og naboer!
  5. Jeg føler mig faktisk mere hjemme i kolonihaven end i lejligheden i Nørregade.
  6. Jeg tror, det handler om, at jeg altid har været lidt for jysk til at bo til leje.
  7. I morgen skal jeg til ELLE Style Awards, og jeg har valgt en superflot kjole, som er gulvlang, mørk og med lange ærmer. Og nu fortryder jeg lidt, for det er jo ikke særligt sommeragtigt. Og det er vejret jo!
  8. Jeg har ikke spist sukker i 14 dage i dag!
  9. …. Udover en enkelt Magnum Classic. Men den tæller ikke, for det var virkeligt fint vejr.
  10. Min håndskrift var virkelig meget pænere, da jeg gik i gymnasiet. I blame technology.