Klokken er lidt i otte lørdag morgen, som jeg skriver dette her. Krapylerne og jeg har lige spist havregrød, og nu ser de ‘Dora og venner’, mens jeg laver det her. I Dora-serien er der en karakter, der hedder Pablo, som er halvt amerikansk, halvt jysk! Det er så grineren! Selv på engelsk taler han med jysk accent. Jeg glædes i mit stille sind over, at Krapylerne får lidt jysk ind under pandelapperne – også gennem deres tegnefilm! 🙂
Når solen bryder frem, har vi planer om at hoppe op på ladcyklen og drøne i kolonihaven! Der SKULLE altså blive lunt i dag, og jeg er ret spændt på at se, om vores rabarber er klar til høstning, eller om Irma bare er foran, fordi de bruger drivhus.

Indlægget indeholder reklamelinks).
Nåh, men Boozt har altså TreatTime-kampagne i denne weekend. Det betyder, at der er 20% rabat på alle kjoler til kvinder (også dem, der i forvejen er nedsat) OG på overdele til mænd og børn! Åh, jeg kunne købe mig fattig i Molos ting til Krapylerne… Men hvorom alting er, har jeg herunder fundet 10 kjoler, der alle har det til fælles, at de er superfine OG nedsat med 20% rabat!

Tjek det ud og shop amok!
God weekend! <3

fk23145_coal
Vildt pæn kjole fra Filippa K. Klik lige her og se detaljen på ryggen, som gør, at den er god for folk med talje. Og der er god plads til booty også. 🙂
iw30101975_black_10050
Okay, InWear har ramt plet med den her! Og til en helt OK pris – PLUS altså 20% rabat her.
ganf1524_cblack
Virkelig pæn og dramatisk kjole fra Ganni med 20% rabat denne weekend her!
ganf1576_cbiscotti
Fordi der jo også skal farve til i foråret. 😉 Findes her!
ges10900651_cblack
Den her sygt labre Gestuz-kjole er i forvejen nedsat med 50%, så med de 20% oveni er det næsten svineri ikke at købe den!
wwd117111002109_cpristine
Tennis-kjole fra Wood Wood! Så nice! Og med rabat her!

drx12423_black_050Den her kjole fra Designers Remix har jeg været forelsket i, siden den blev lanceret. Og nu er den nedsat med 50%, så med de 20% rabat oveni er det sgu nok på tide, at jeg slår til!
mad60532_blackecru
Den her fra Mads Nørgaard har jeg også haft i kurven et par gange. Tror, den er pænt killer med hvide sneaks til! 🙂
wwd116111055073_whitestrip
Lækkerhed fra Wood Wood, der i forvejen er sat ned med 40%. Nu plus 20 her!
mad60493_blue
Der er kun en tilbage af den her kjole fra Mads Nørgaard, der i forvejen er nedsat med 30%. Det er en str. XS, men jeg har altså en, der er i familie med den, så jeg tør godt love, at den også passer en S. Først til mølle her!