Jeg er i disse dage epicentret af menneskeligt mådehold! Jeg er mere standhaftig end en tinsoldat! Jeg fortjener en hæderskroning og mindst fire medaljer. Jeg har nemlig gjort noget, jeg har forsøgt mange gange, men som sjældent lykkes. De fleste andre gange har jeg sagt det til jer her på domænet i forvejen, og det er lidt som om, det jinx’er det. For sidst, det lykkedes, sagde jeg faktisk heller ikke noget om det på forhånd.

Det, jeg vrøvler om, er, at jeg ikke har spist sukker siden i mandags. Overhovedet. Heller ikke på mine havregryn – det blev erstattet af freaking rosiner! For folk, der ikke er choko-maner, som jeg er, kan det givetvis virke lidt overstadigt sådan at være stolt af dét, men det er jeg altså. For damn, hvor er jeg hooked på sukker, gelatine, sodavand og Ben and Jerry’s! Åh, himlen er en kæmpestor skål bland-selv-slik!

Det vildeste af det hele er, at jeg faktisk har stået over for nogle vanvittige udfordringer i denne uge, hvor det ville have været lettere at falde i end at klø sig i nakken. I onsdags var Christina Barré og jeg eksempelvis værter for en blogger-for-premiere på filmen ‘Tre Ting’. Til formålet havde vi fået sponsoreret sodavand fra Unibrew samt Yankie Bar og Guldkarameller fra Tom’s. Og jeg spiste ikke så meget som én ussel karamel! Ikke én!
Det kunne virke som en syndigt spild. Meeen det skal lige tilføjes, at kasserne med chokolade blev leveret til mit kontor allerede i fredags, og der gik altså ret hurtigt “mus i”, hvis I forstår. Søndag kunne jeg slet ikke styre mig og spiste både en Yankie Bar og to poser Guldkarameller foran dummekassen. Alene. Og det skulle vise sig som en god investering, for det nedsatte faktisk min hungren efter lige præcis dén snack betragteligt, da det så blev onsdag.
Torsdag havde jeg tømmermænd (det ved man, hvis man følger med i min story på Instagram), og jeg skulle mødes med nogen om et samarbejde på McDonalds. De bød på både cola og McChicken, men jeg HOLDT SGU FAST og spiste i stedet en af deres nye salater og drak tre flasker vand! Det var som om, at hvis jeg var kommet SÅ langt, så ville det simpelthen være træls at falde i nu – i stedet for at gøre det i chokoladeorgiet dagen efter. Makes sense?

Mit håb er at kunne holde den næste uge med. Jeg havde psykopat-meget vand i kroppen, dengang jeg var gravid, og det er som om, at den tendens lidt er fulgt med mig efterfølgende. Og jeg tror lidt, at alt det sukker, jeg dagligt indtager, er med til at binde det vand i kroppen. Jeg kan i hvert fald allerede her fem dage inde i projektet se en forskel på min krop. Det er jeg muligvis den eneste, der kan, men det er jo så til gengæld det eneste, der betyder noget. 🙂 Desuden har jeg i alle dagene stort set også holdt mig fra hvidt brød, pasta og kartofler. Det betyder, at jeg har fået spist mange flere grøntsager i andre farver end gul, og det er altså meget fedt for samvittigheden, når man er lidt for vant til jysk mad.

Den her midlertidige, kolde tyrker skyldes ikke primært, at jeg gerne vil tabe mig. Det skal lige siges, at jeg faktisk ikke har kunne passe de fleste af mine bukser de seneste par måneder, og det gad jeg da egentlig godt igen. Men mest af alt handler det om, at jeg gerne selv vil bestemme over min krop, og det gør jeg ikke, når jeg på ingen måde kan handle i Netto uden at købe chokolade med fra de der hylder ved kassen (som jeg allerede ondulerer, inden jeg når skydedørene) og jeg ikke kan spise aftensmad uden at drikke cola. Jeg vil gerne prøve at finde et alt-med-måde-leje, som også inkluderer lidt andre grøntsager end kogte kartofler. Og så er jeg simpelthen så træt af pasta/bolo. 🙂

På drikkefronten har jeg klaret mig igennem med mælk, vand og Faxe Kondi Free, og i løbet af bededagsferien har jeg en saftig plan om at fremtrylle de her p-tærter i mit køkken! Det er jo pænt ærgerligt at falde over den opskrift på en helligdag, hvor alle specialbutikker har lukket, men jeg må vel så bare væbne mig med tålmodighed til i morgen. 🙂

Blot en bette bededags-status på en stolt Fru Lange, som næsten ikke kan kende sit spejlbillede uden hvedemaven! Meeen den kommer nok igen. 😉