To skridt frem og et tilbage. Sådan en dag har i dag været – tilsat et umådeligt lækkert solskinssoundtrack, visit fra gode venner, grillede pølser og relativt glade børn. Vi startede dagen ud i BIG-centret i Herlev! Er der noget, mit voksne jydehjerte kan sætte pris på, så er et center bestående af et dusin kæmpebutikker som Harald Nyborg, Silvan og JYSK linet op i firkant rundt om en stor MAX Burger for det første findes og får det andet bærer navnet BIG! Så skal man satme stå tidligt op for at gå galt i byen!

Vi var i området for at benytte os af IDÉ-Møblers udsalg, som startede i dag, og vi lod lystigt Diverse-kortet gløde, da vi investerede i både ny kolo-sofa, (flere) puder, (endnu flere) tæpper, mælkebøttejern (dem fandt vi dog i Silvan) og en fuldstændig vidunderlig (og lidt dyr) lounge-sofa til den terrasse, som bliver lagt bag Skuret i Skovlunde på mandag! Materialistisk lykke!!

Da vi efter hjælp fra en Mover til sofaen og en to-tre gange i Netto, fordi Jon kom til at scanne alle varerne igennem for bagefter at erkende, at han havde glemt sit Dankort, og jeg på daværende tidspunkt var i H&M for at købe sokker, da vi har glemt at tage sådan nogle med fra KBH K, kom hjem til koloen og gjorde klar til at pumpe badebassinet op med den nye pumpe, vi havde købt i Silvan, måtte vi erfare, at posen fra Silvan intetsteds var at finde, hvorfor vi resonerede, at vi havde glemt den i butikken. Hvorfor Jon lånte naboens bil, kørte retur til Silvan, som nægtede at kende noget til forglemmelsen, og da Jon havde købt alle tingene en gang til og vendte tilbage til bilen, sad der en P-bøde i ruden. OG da han kom hjem igen, fandt vi posen. Den første pose, som altså ikke var blevet væk. Det er bonnerne til gengæld, så nu har vi TO pumper, to mælkebøttejern, to mini-river og to flise-rensere. Og fire små sæt børnehavehandsker.

Desuden har vi i dag:

– Skiftet mindst 10 lortebleer

– tørret tis op inde i koloen tre gange, fordi planen med at lade ungerne løbe rundt i bar måse for at fremme lysten til at gå på toilettet indtil videre virker pissedårligt.

– smidt den jordbærkage, som vores middagsgæster havde købt i Lagkagehuset, ud, fordi Berta kom til at smide den på gulvet.

– hældt en flaske Faxe Kondi over i en vandflaske, fordi plastflasken sprang.

– tørret seks glas spildt mælk/juice/vand op fra gulvet/bordet/sengen.

– støvsuget trampolinen, fordi ungerne tog alt (ALT…) sandet fra sandkassen med op på den, mens vi spiste s’mores med middagsgæsterne. Jeps, i dag virkede som en god dag at slutte sukkerstoppet!

Men dagen endte godt! Vores gæster var som altid skidesøde og sjove, og da de drog hjem, faldt ungerne i søvn med mig liggende i midten i De Voksnes Seng. Og nu har jeg lovet at give Jon et nap med opvasken. 

Inden da vil jeg dig lige nævne, at vinderne af billetter til min læser-aften sammen med Benefit og Triumph er fundet!!! Alle 35 styks! I er damer hele bundet (Big surprise!) og har alle sammen fået besked via e-mail. Jeg glæder mig såååååå meget til at se jer på tirsdag! ?

Stort møs fra en glad, træt og små-lykkelig MM med vand i benene, varme i kinderne og skumfiduser i maven! ❤️