Jeg fik ikke taget eller delt et eneste selvportræt i søndags, faktisk, men den statistik skal jeg satme da love for, at mandagen rådede bod på!

Fie og jeg var på SATC-tour. Jeg har værst det før, og ligesom sidst synes jeg, at selve turen er superfin, mens guiden igen virkede som en skinger über-amerikaner på mindst 28 koffeinpiller. Men solen kom frem, og så gjorde kameraet! Og hey, hvorfor egentlig ikke, når man har verdens måske fineste kjole på! 

Kjolen er fra Mads Nørgaard, og jeg købte den en uge før afgang til New York. Til fuld pris. Og to dage senere blev den sat 25% ned. Crap! Men det kan jo komme jer andre til gode her! (Siden jeg postede linket, er kjolen desværre blevet udsolgt). (Reklamelink). Jakken er min yndlings fra North Copenhagen. Modellen hedder Copenhagen og er vist stadig at finde på nettet, hvis man er heldig. Skoene er fra Nike.

I aften har vi planer om at spise på The Spotted Pig, og derefter kan vi ikke helt beslutte os for, om vi skal tage på The Jimmy og drikke cocktails med udsigt over byen, gå en tur på The High Line eller tage på mandestripbar. Men man kan nok se på Insta-Story, hvad vi ender med, hæhæ.

For nu vil jeg ønske jer en god aften (nat på dansk – vi er lidt bagud, jo) og takke for den entusiastiske deltagelse, I byder ind med her og særligt på Instagram. Det er fandme hyggeligt! ❤️