Jeg kunne ikke dy mig for i går at tage familien på nakken og cykle til Skovlunde! Sidste år var det hamrende varmt i det meste af maj måned, og jeg brugte den på at arbejde og glæde mig til kolo-livet i juli. Blot for i juli at erfare, at sommeren havde forladt Danmark. 

Dén laver de ikke på mig to gange!! Derfor tog vi herop, spiste aftensmad, og da Krapylerne sov sødeligt i tremmesengene, malede jeg hele badeværelset første gang. Det er virkelig en god idé at gribe penslen så snart, man orker, for lige pludselig gider man simpelthen ikke mere. Så hvis jeg hver ventet til i dag, ville jeg ikke have nået ligeså meget. 🙂 Desuden fik jeg banket en stor pæl i jorden, så jeg omsider kunne trække vores lyskæder på tværs af terrassen, hvilket ser voldsomt hyggeligt ud og kraftigt indbyder til S’mores og sjusser. Og måske nogen, der kan spille på guitar.

Ungerne vågnede aldeles tidligt i morges, og det allerførste, de forlangte udover morgenmad, var lov til at male. Så jeg blandede en lille smule maling og en stor smule vand i to små skåle og stak dem hver en pensel, og så brugte de sammenlagt syv minutter på det, før de hellere ville hoppe i trampolin, mens jeg fik givet badeværelset anden gang, allerede inden den lille viser på vores fine ud i køkkenet stor på 9.

Jeg eeeelsker, at ungerne elsker at være heroppe i kolonihaven lige så meget som jeg! De føler sig trygge i huset og haven og jernet rundt og leger, og så er de begyndt at kunne kende og sætte pris på de andre på stien. Da de var færdige med at “male”, benede Hugo ind til naboen, tog hende i hånden og hev hende ind for at se mesterværket. Elsker det! 

Planen i dag er at få badeværelset færdigt og begynde at male havestuen. Det skulle tage tre sæsoner, før vi nåede til det, der var meningen første år, men hul i det! Solen skinner, og vi skal spise kartoffelsalat på terrassen i aften! Himlen er nær! ?