Mette Marie Lei Lange (foto: HEIN Photography)

YAAAS, hvor har jeg glædet mig til at kunne invitere til den her aften! Det er alt, alt, ALT for længe siden, jeg sidst var vært for et læser-event, og nu har jeg endelig fået lov – af to af mine yndlings-brands!
De to brands, der er tale om, er Triumph og Benefit! Jeg har lavet flere samarbejder med Triumph (blandt andet det her med deres killer-underkluns), og jeg har fået ordnet bryn af Benefit i både København og London! No kidding! Det kan de altså bare! Desuden elsker jeg deres makeup (navnligt deres små blushes og bronzere, mens jeg har været superfan af deres Roller Lash-mascara i små to år nu. Og så er jeg pjattet med deres vittige produktnavne og sjove design.

De to fede brands har lavet en sandwich, hvor jeg har fået lov at være pølsen! Eller osten. Eller vegetarbøffen, hvis man er sådan én! D. 30. maj kl. 18 – ca. 20 holder vi en amazing hyggeaften i Triumphs fine butik på Strøget, hvor den står på bryn-ballade og badetøj! De fleste af os har en tendens til at bruge længere tid og mere ekspertise på at udvælge undertøj end badetøj, hvilket egentlig er grineren, da vi jo bor i sidstnævnte hele sommeren (hvis vi er heldige) og jo altså bliver set af umiddelbart flere. Desuden er det en sandhed uden modifikationer, at en vellavet bryn-makeover kan betyde alverden for et ansigt. OG det er ret genialt at have flotte bryn, når man svanser rundt uden makeup på stranden. Ens selfies bliver så pæne af det. 😉

Da jeg i sidste uge sad og planlagde aftenen med de to ladies fra henholdsvis Benefit og Triumph, og vi talte om, hvad vi skulle servere for vores gæster på aftenen, røg vi ret hurtigt i den søde afdeling. Vi blev enige om, at der skulle være lidt lækkert og småsundt til at stille den store sult, og derefter skal der være guf-buffet! Så der kommer til at være lækkerier, E-numre, slik og guffeluffe, mens vi hygger! Ganske i min ånd!

Aftenen byder på et modeshow, så man kan se, hvordan Triumphs badetøj ser ud på. Og Triumph har lovet at stille op med nogle kurvede modeller med fierce attitude! Det glæder jeg mig sådan til! Desuden kommer Benefit med deres bryn-eksperter, som kommer til at lave en bryntransformation på alle gæster på aftenen – dog kun med makeup, så ingen fortryder noget bagefter. Vil man så gerne føre det ud i virkeligheden, går man hjem med en voucher, så man får en gratis farvning af brynene med, når man køber en voksning af sine bryn hos Benefit. Desuden tilbyder Triumph hele aftenen 25% rabat på alt i hele butikken! Dét kan altså mærkes! Især når man nu har eksperter til rådighed, som kan sørge for, at man går hjem med lige det, der klæder en allermest.
Der vil også være lodtrækninger om flere gaver i løbet af aftenen, og jeg vil fortælle lidt om mine yndlings-sager fra de to brands! Det bliver i sandhed en fornøjelse! Kæft, jeg glæder mig!

Der var tale om at lave en konkurrence, hvor vi udloddede et antal billetter, så alle kunne tage en ven med hver. Men jeg fandt ud af, at det sgu er for ordinært. Hvor tit har vi ikke her på bloggen sludret om, at det er fedt at gøre ting alene? Gå i biffen, ud at spise, i spa eller tage på weekend til Paris alene? Når man springer ud i ting alene – store som små – så er oplevelserne altid lidt klarere i erindringen bagefter, fordi man er indstillet på at opleve og ikke på at sludre med sin veninde. Og man møder også mange flere fine folk på den måde.
Derfor udlodder vi altså 35 billetter, som man vinder enkeltvis. Når man så møder op på aftenen, bliver man modtaget af mig, som har et navneskilt (og en krammer) til alle gæster, så vi lettere kan lære hinanden lidt at kende. Lidt networking har aldrig skadet nogen, og så er det lettere at give folk komplimenter for deres nye bryn eller lækre badetøj, når man ved, hvad de hedder.

Når aftenen er slut, smutter alle ud i sommeraftenen med hver deres goodiebag fuld af lækkerier fra de to brands og læsestof fra Allers magasiner.
Der er ingen grund til at la’ være! Sign lige op hér og deltag i lodtrækningen om en billet til masturdating galore med Triumph, Benefit, masser af guf og lidt MM her! Jeg glæder mig sådan til at se jer!