img_4117-1024x683
Jeg tror ikke rigtigt, at jeg kan tillade mig at klage over manglende forårsfornemmelser på de danske breddegrader, sådan set, da jeg jo de seneste måneder har haft overordentligt travlt med at opsøge varmen på andre kontinenter. Og jeg vil sådan set heller ikke brokke mig, for mit håb er, at hvis vejrudsigten har ret, og de kølige temperaturer og våde eftermiddage i grålige nuancer fortsætter de næste uger frem, så betyder det måske, at juli i stedet bliver årets sommermåned!

TimeHop har nemlig for tiden ret travlt med at vise mig, hvor godt gang vi allerede havde i kolonihaven sidste år på denne tid. Og hvor mange pizzaer, jeg indtog på taget af Illum i mine frokostpauser, mens jeg (og osten) bagte under solens varmende stråler. Billederne herover delte jeg for præcis et år siden efter en ret lækker weekend i Lones Lune. Suk …
I morges var ret modsat. Jeg blev på vej på job fanget i en byge, som sørgede for, at både jeg og alt det tøj, jeg havde liggende i ladcyklen, som skal sælges i morgen til vores loppemarked her i Tinnitus, blev drivvådt. Heldigvis havde jeg dog ikke brugt morgenen på hverken at lægge makeup eller dulle hår, så dét blev ikke ødelagt! 🙂
Og fordi jeg tilbragte sidste uge delvist i New York og delvist i Horsens, så har jeg faktisk ikke rigtigt tid til at holde mere fri i denne uge, så i fald solen skinnede, ville jeg bare sidde hér på min pind i Nyhavn og ærgre mig over, at jeg ikke kunne tage ud og nippe stauder i Ejby. Så gudskelov for regnvejr! 😉

I morgen kommer hele min dag til at gå med loppemarked her i Tinnitus, og jeg glæææder mig sådan!
Som jeg skrev på Instagram, har jeg og en håndfuld af de andre piger heroppe slået os sammen om at sælge ud af vores klædeskabe. Der kommer til at være noget for enhver smag, en af de andre har lovet at bage kager, vi skruer lidt op for musikken og håber, at en hel masse af jer har lyst til at kigge forbi, give en krammer og måske gøre et kup. Jeg lover at være hamrende billig. 😉
Loppemarkedet finder sted i Tinnitus på Holbergsgade 26, 2. tv. fra kl. 14 – 19!
Kig ENDELIG forbi og tag en 7-8 veninder med!
18199180_10154862915906886_2077705869071815140_n