Mette Marie Lei Lange (foto: HEIN Photography)
Det er lidt af et luksusproblem, jeg sovser rundt i for tiden. Jeg har lidt for travlt. Og når man har det som selvstændig, er man per definition heldig.
Dertil kommer, at jeg kun har travlt med ting, jeg synes er sjove. Dagen i dag startede med at spise morgenmad og holde møde med to piger, der har inviteret mig til at tale ved et event på Børsen for Dansk Erhverv på tirsdag. Jeg skal forklare lidt om, hvorfor (jeg mener), det giver mening at lave samarbejde med bloggere, og hvad man i så fald skal være opmærksom på. Det har jeg gjort før, og jeg synes altid, det er ret spændende. Desuden kommer der også en jurist og fortæller om lovgivningen på området, og jeg kan ret godt lide at holde mig up to date på den front også. D. 1. juli kommer der en lovændring i Markedsføringsloven, som skyldes lige præcis kommercielle bloggere, så det er jo ret vigtigt, at sådan en som mig lige får det med!
Efter det møde var jeg hos en stylist og få tilpasset den kjole, jeg skal have på til ELLE Style Awards på tirsdag. Jeps, samme dag som foredraget i Børsen! Jeg er jo en omvandrende tysk bundesliga-frisure: Business in the front – party in the back! 😉

I skrivende stund sidder jeg i Tinnitus og venter på to andre damer, som jeg har et møde med angående et læserevent, jeg har fået lov at holde her til København d. 30. maj! Det bliver så fedt, er jeg ganske vis på, og det kommer jeg selvsagt til at skrive mere om meget snart.
I morgen tager jeg toget til Odense, hvor jeg skal interviewes til et TV-program, der hedder Så’danmark. Jeg må med skam melde, at jeg aldrig har set programmet, men jeg har fået tilsendt udklip, og det ser ganske hyggeligt ud, så det bliver det nok.

De timer, der bliver til overs på dagen i dag, skal gå med at besvare de 219 markerede emails, jeg har i min indbakke. Jeg går faktisk lige pt med yderst alvorlige tanker om at skaffe mig en agent eller manager, som kan hjælpe mig med at stå for alt det kommercielle, der vedrører bloggen her. Ikke fordi, jeg ikke synes, det er sjovt, men fordi min dag efterhånden tit er for kort til at få skrevet nogle flere af de personlige indlæg, som jeg nu alligevel synes er sjovest. Det skulle der meget gerne komme mere styr på henover sommeren.

Det er efterhånden længe siden, jeg har taget pulsen på jer damer, der læser med her på domænet (ja, jeg skriver ‘damer’, for der er kun 2% mænd, ved jeg fra Google Analytics), så derfor håber jeg, I har mod på at besvare et bette spørgeskema. Jeg synes, det er så hyggeligt at følge lidt med i, hvem I er. I skal vide, at jeg også tit stalker jer på Instagram – de af jer med åben profil. 😉 Hæhæ.

De spørgsmål, jeg har stillet her, er lidt venindebogs-agtige. Men jeg synes, det kunne være spændende, hvis I havde mod på at svare på dem. Jeg krydser fingre!

Klem, MM. <3