Jeg kan sagtens anbefale at tage fire dage til New York! Åh, hvor jeg kan! Man kommer ikke udenom at være jetlagged hver eneste dag – lige indtil den allersidste. Da vi sad i lufthavnen og ventede på at flyve hjem igen, ramte vi amerikaner-tid, så i nat har jeg således sovet blot tre timer. Ha! Fandme typisk! ? Men det var helt sikkert det værd, og jeg har nydt at have nogle dage med min søster. Og med masser af shopping!

En ting, vi var heldige med, var vejret! I lørdags var der mini-hedebølge i New York, hvorfor vi stod op til en 28 grader varm by fuld af solskin. Vi tøffede ned i Soho, hvor det næsten ikke var til at sparke sig frem for slanke kvinder i træningsbukser og morgenhår med en yogamåtte i den ene hånd og en soya-latte i den anden. Vi satte os nærmest demonstrativt på en fortorvs-diner og bestilte alt, der havde fedt og hvede i sig, mens vi slikkede sol og kiggede på folk. Det var superhyggeligt! Jeg havde taget solcreme med hjemmefra – den gode fra Apotekets. Ikke alle lande er lige så interesserede i parabene- og parfumefrihed i deres produkter, som vi er det i Danmark, så hvis man vil være sikker på at undgå den slags utøj i sine cremer, er det en god idé at have dem med i bagagen. Apotekets solcremer er ovenikøbet også svanemærkede, hvilket betyder, at også emballagen er produceret med respekt for naturen, og det er der jo meget fin ræson i, må man sige.

Jeg er glad for Apotekets SPF30 med pumpe, for den er nem at have med i tasken, let at dosere og fedter ikke særligt meget. Jeg bliver ikke solbrændt særligt let, så jeg er altså ikke typen, der kører faktor 50 fra maj til oktober. Man skal jo også ha’ lidt D-vitamin! ? Da vi i påsken var i Barcelona med ungerne, hvor der var mellem 20 og 22 grader, brugte vi denne her børnesolcreme. Jeg er vild med designet på flasken.


Jeg kunne altså ikke lige dy mig for at nappe et billede af solcremerne på kanten af badekaret i suiten. En anden ting, vi var yderst heldig med! Kæft, hvor føltes det fantastisk at bo så smukt og lækkert. Vi kom os aldrig over, at toilettet havde varme i sædet – det var naturligvis en japansk opfindelse, fandt vi ud af.


Den sidste dag var jeg hoppet i en kjole, der hyldede min hjemby. Sådan for at begynde at mentalindstille mig på at skulle retur. Den er fra Baum und Pferdgarten og kan shoppes her.