skaermbillede-2017-05-29-kl-12-58-06
Der findes mange typer af bad boys. Der er boys, som bare ser bad ud uden at være det. Desuden er der bad boys a la Dylan McKay fra Bever, som egentlig havde et rent hjerte, men bare havde så mange issues, at selv ikke det Goldie Hawn i ‘Døden Klæ’r Hende’ ville kunne følge med. OG så er der sådan én som John Mayer, der lidt lader til at være en bad boy bare fordi, han kan.

Og så er der bad boys som dem på billedet herover! Min absolutte yndlings-form for bad boy! Jeg kunne tilbringe resten af livet sammen med ovenstående uden at kede mig! Omend jeg nok ville få lidt ondt i maven – sådan ér det jo unægteligt med sager lavet af sukkerfrie erstatningsmidler.

Som den faste læser vil kunne huske, lavede jeg for ikke så længe siden sukkerfri p-tærter i privaten. Det gjorde jeg af den årsag, at jeg havde besluttet mig for at holde en pause fra sukker på 14 dage. Det gik, og det gjorde det ved hjælp af netop de p-tærter. Opskriften kan hittes gennem linket her.
Efter de 14 dage har jeg lige så stillet ladet sukker liste sig ind i mit fødevaremæssige vokabular igen, men jeg prøver at være en kende mere mådeholdende, end jeg ellers har for vane. Jeg er eksempelvis ikke begyndt at drikke cola endnu, for når jeg først starter på det, kan jeg ikke stoppe.
I sidste uge gav jeg mig til at eksperimentere en lille-bitte smule med opskriften på p-tærter, og jeg tør godt sige, at resultatet er en gedigen tungeslasker af et home-run! Det smager så latterligt godt, og selvom de jo (efter min indblanden) ikke længere er 100% sukkerfri, så er det stadig en yderst fornuftig erstatning for the real thing. Især fordi, jeg synes, jeg skal have færre af de her for at nå mit mæthedsmål, end jeg skal med rigtige p-tærter. Der er selvfølgelig sukker i chokoladen, og så er der 17 gram sukker per 100 gram i kiksene, har jeg googlet mig til, men sådan en bette kiks vejer jo ikke mere end en 3-4 gram, så Herregud.

Det skal man bruge:
– Sukkerfri skumfiduser (kan købes i helsekostbutikker og i MENY. Og måske andre steder).
– 100 gram chokolade med en kakaoprocent på 70 (alt andet smager jo for pokker ikke af chokolade).
– Ca. 100 gram Cashewnødder (peanuts er for salte. Jeg foretrækker cashew. Man kan jo også købe usaltede peanuts, hvis man er mere til det).
– 10 Spelt Marie-kiks fra Irma

Sådan gør man:
Skumfiduserne smeltes ved svag varme tilsat to skefulde vand. Nødderne skæres over, så de er halve. Skum og nødder blandes efter smeltningen sammen i én pærevællig. Herefter tager man én kiks af gangen og monterer en klat “nøddeskum-blanding” på toppen af den. Der er nok til cirka 10 kiks. Det var lidt et tilfælde, at jeg endte med Spelt Marie fra Irma, men de smager virkelig godt!
Til sidst smelter man sin chokolade (de fleste bruger vandbad – jeg bruger altså en gryde), og med en pensel pensler man alle sine små flødeboller med chokolade.
Herefter sættes de i køleskabet i en times tid, og det er bedst at opbevare dem her mellem nydningerne, da chokoladen ellers ret hurtigt smelter.

Fyr den af! You won’t be sorry. 🙂