skaermbillede-2017-06-08-kl-14-19-28
Da min lille, hjemmelavede familie og jeg i foråret var i Barcelona, snublede jeg over den nok mest knaldede butik, jeg længe har set. Den var lang og tynd og fyldt til randen med grimme øloplukkere, kitchede badesandaler og alskens andet ragelse. Jeg følte mig hjemme med det samme!
Mellem den slags habbengut skal man nemlig være et skarn, hvis man ikke kan gøre et kup, og det gjorde jeg også! Jeg ragede en masse billigt legetøj med mig til ungeerne, og så købte jeg flamingoer til mig selv. (Eller hedder det flamingi i flertal…?) Og kaktusser. Med lys i. For hvorfor ikke.
skaermbillede-2017-06-08-kl-14-37-18
Indtil videre er både flora og fauna flyttet ind i kolonihaven. Der hænger en lyserød krabat og lyser blidt ned på mig, når jeg tisser, og jeg har en kaktus stående i soveværelset. Jeg synes, det er knaldhyggeligt! Sådan er det bare. 🙂

Linkene herunder indeholder reklame.
Mine flamingoer kostede ikke en disse, og jeg har hørt, at man nogle gange kan være heldig at finde dem i Tiger og sågar i Netto. Jeg har i hvert fald fundet den på ASOS her, hvis man ikke kan vente, til man tilfældigvis har heldet med sig.
Jeg har ikke kunne finde en kaktus magen til den, jeg købte i Barca, men jeg fandt altså den her med diamantlys, som jeg faktisk nærmest synes er finere! Må vist lige vende det med Jon, før jeg indkøber flere stikplanter… Men måske jeg kunne slippe afsted med den her ananas eller endnu bedre: DEN HER! Hugo ville stensikkert bakke mig op, han er stor fan! Man skulle umiddelbart tro, det var Berta, men det barn er underligt … Jeg mener, hun kan heller ikke lide chokolade!? 😉