I morges var jeg meget tæt på at banke hovedet ind i væggen over min egen tåbelighed sådan at gøre mig til holdkaptajn på en freaking BOOTCAMP! Berta havde et par vågne timer i nat, så da jeg slog øjnene op klokken 7.47, sov hele huset stadig. Det er normalt noget, jeg ville fejre med glædeshyl og happy-dance, men lige præcis i dag ville vi gerne have været tidligt oppe, da Jon skulle på job kl. 8.15, begge unger skulle i bad (seriøst, det kunne ikke vente. Længere.), jeg skulle have Jon til at tage før-billeder af mig i anledning af startskuddet på #MMminibikini, og så skulle jeg jo også nå de der 7 minutters træning. Og så ville jeg selvfølgelig også gerne selv i bad efter en weekend med stående afvaskninger efter trucker-bads-princippet i kolonihaven.

Hugo fik det forkerte ben ud af sengen og ville ikke i bad, ville ikke have ble på, ville ikke lade far gøre noget som helst og ville vist egentlig bare gerne være gal. Han endte efter en del tovtrækkeri med en hurtig afvaskning, et stort møs og efterfølgende yoghurt med marmelade og müsli (vi var løbet tør for havregryn) serveret ovenpå dynen foran tegnefilm i stuen. Og jeg nåede min workout! Og mine opmålinger, selvom jeg har glemt dem derhjemme, så de må komme i morgen. OG mine før-billeder, selvom de blev ret ringe, for som man kan se på poserne omkring mine øjne, er de taget lige efter, at jeg vågnede. OG mit bad! Vi nåede det hele, og Jon nåede på arbejde – selvom hans cykel punkterede på vej derhen. Hehe. For fanden, da.

img_3578
Jeg gnækker lidt over, at man stadig kan se mærkerne efter mine natbukser på min mave på det her billede. Men bortset fra det, er det sgu da egentlig meget godt! Hvis den her bootcamp ikke batter en skid, er der nok ikke nogen, der ligefrem peger fingre efter mig på stranden.
Det sted, jeg helst vil se forandring, er ikke på maven, sådan som jeg ved, mange kvinder har det. Det er på overkroppen. Jeg har generelt bløde overarme og kunne rigtigt godt tænke mig, at de blev mere markerede og mindre mormor-agtige. Og så vil jeg gerne have lidt fastere lår, hvis det kan nås. Derfor er det de programmer, jeg primært fokuserer på i app’en, ‘7 minutes workout’. Man kan vælge én for overkroppen, som jeg bruger. Jeg kan ikke gennemføre alle øvelserne, men dem, jeg ikke kan, erstatter jeg så med nogle, jeg kan. Og så laver jeg en masse squads og den der med at træde op på en stol og gå ned igen en hel masse gange, som er i den for underkroppen.
fullsizerender
Fra siden ser jeg sådan her ud. Min mås er blevet lidt mere bulet, siden dengang jeg trænede med Lotte Arndal, og det samme er mine baglår. Det når en uges mini-bootcamp nok ikke at ændre det store ved, men det kan være, at jeg mister noget af den væskeophobning, jeg har i kroppen, fordi jeg går uden om sukker, pasta og hvidt brød. We’ll see. Og jeps, det er maling, jeg har på underbenet! Koloen i weekenden, I ved. 😉
fullsizerender-2
Og sådan ser jeg jo så altså ud bagfra. Jeg er lidt blødere lige over trussekanten, end jeg ville være, hvis jeg ikke spiste al den mælkechokolade, meeen man kan argumentere for, at det er det værd meget af tiden. 😉 Jeg er lidt spændt på, hvad en uges relativt radikal kostomlægning gør ved det. Mest af alt er jeg igen ked af mine arme og skulderområder, som jeg synes ser lidt for bløde ud. Forstå mig ret – det er ikke noget, der holder mig vågen om natten eller ude af en bikini! Men det er det, jeg gerne vil sætte ind på i denne uge.

Efter-billederne skal jo så gerne tages næste mandag foran samme skab, så lyset bliver mest muligt det samme. Jeg har lagt undertøjet til side, så sammenligningsgrundlaget bliver så reelt som muligt. Eneste problem i den sammenhæng er, at jeg skal være i lufthavnen kl. 4.45 den morgen, så jeg skal nok vække Jon på verdens aller-sødeste måde nogensinde (og det ved jeg sgu ikke, om der er tid til på den tid af døgnet, høhø), hvis han skal agere fotograf. Jeg må købe en stor gave med hjem til ham. 😉
Apropos Jon: Han er fandme OGSÅ hoppet med på vores bootcamp! Han har spist lidt rigeligt junkfood og drukket lidt rigeligt med dåsebajere (det er jo fodboldsæson. Men hvornår fanden er det ikke det, egentlig?), så han vil gerne lige have en hestesko over på den anden side igen!

Vi er mange! Det er så FEDT! TUSIND tak til jer, der har sendt små videoer fra træningen i morges på Insta-story, det er sååå motiverende! Uden jer i ryggen havde jeg seriØST ikke gennemført i morges! Brug meget gerne hashtagget #MMminibikini på Instagram også, så vi alle sammen kan motivere hinanden. 🙂