Sidste år tilbragte jeg vores bryllupsdag på venindetur i Barcelona. Faktisk i selskab med Stine, som ses til venstre på det nederste billede. Forrige år var jeg på pressetur i London. Og det på vores etårs-bryllupsdag blev Krapylerne døbt.

Så i år er faktisk første gang, vi sådan rigtigt har fejret vores bryllupsdag sammen! Hvilket da egentlig er ret vildt, når man tænker på, at jeg normalt er lidt af en fejringens forkæmper.  Men i år skete det så, og så endda med en date i Sønderborg! Noget jeg aldrig har prøvet før. Jeg var forelsket en hel masse i gymnasiet, men der var bare aldrig nogen, der var forelsket i mig, så jeg kom aldrig ud at spise på Bella Italia eller til hyggeaften på Penny Lane. But that changed yesterday!

Henad eftermiddagen overtog bedsteforældrene varetægten af Krapylerne, og så kørte Langemanden og jeg en tur til Flensborg, hvor vi nød hver vor veltillavede isdessert i solen på en fortorvsbeværtning med beskidte parasoller og borde at plastikmarmor. Og så kørte vi den kønne vej hjem. Den forbi Okseøerne og Annies Pølser.

I Sønderborg spiste vi bøf med bearnaise, og så gik vi ned på Penny Lane, en lille bar i byen, hvor en af mine venner fra gymnasietiden hver torsdag de sidste seks år har været vært for en quiz. Vi kom på tredjepladsen, men der var fri fadøl for 75 kr., og vi fik selskab af Stine, min dejlige veninde, som for et år siden vendte København ryggen og tog sin familie med hjem til Als, så alt var lækkert! 

Vi endte med en øl og nogle Små Kolde på Heidis Bierbar, og Jon blev fotograferet af folk, der genkendte ham som ‘ham fra YouSee-reklamerne’. Jeg ville gerne have fortalt dem om MERCUR, men de var vist både ligeglade og for unge til at vide, hvad TV2 Charlie er.

Lige nu ligger vi og rævesover i det rum, der hedder ‘Pigekammeret’ hos De Gamle. De sov i kælderen med Krapylerne i nat, og jeg kan høre, at de netop er stået op og er ved at få serveret morgenmad. Så nu vil jeg gå ned og nasse en bolle med Nutella, kysse dem i nakkerne og fortsætte min optur over, hvor sindssygt meget vildt, godt, uforudsigeligt og fantastisk, de første fire år af mit og Jons ægteskab har bragt med sig. Glæder mig til de næste fire! Og de næste FIRS! ❤️