fotografi-den-21-06-2017-kl-11-29-2
Jeg har trådt ved siden af dydens smalle sti. Jeg er blot et menneske. Jeg erkender, at jeg har syndet, men jeg synes, straffen bør være minimal, for min synd er ikke af de store. Jeg har ikke badet mig i chokolade eller proppet mig med is. Jeg har ikke engang nulret på en eneste lille bitte vingummi!
Det, jeg derimod har gjort, er at spise en omgang pasta/bolo. Spaghetti med kødsår er min forbrydelse. Og som alle siger, når de har været utro: Det var fordi, det var så nemt. Det gør det ikke mere okay, men måske en anelse mere forståeligt. (Når brøden er kødsovs, forstås. Ikke med utroskab). Og det skal lige siges, at det var frisk pasta, hvilket skulle indeholde mindre stivelse end ufrisk! Har jeg hørt. (Hvilket vist, hvis vi bliver i utroskabsanalogen svarer til, at man siger “Men jeg tænkte på dig hele tiden!!”) …

Sagen er den, at jeg i går var ualmindeligt smadret. Og det siger altså ikke så lidt, for det kommer fra en tvillingemor med tinnitus og en historie med insomni. 😉 Men i går var ekstra-slem. Så slem, at jeg aflyste en aftale med Kopiernes Mor om aftenen. Jeg har ikke set det yndige menneske i hvad der føles som ukristelige tider, og jeg så mere frem til den aftale end til juleaften. Men da jeg på vej hjem oplevede, at jeg kastede en lille smule op i min mund midt i et gab, tænkte jeg, at jeg sgu hellere måtte aflyse alt andet og tænke på mig selv. Så aftensmaden blev mega-nem, og da Jon havde puttet ungerne lidt i klokken 20, så jeg lige et enkelt (meget spændende!) afsnit af ‘The Affair’, og så puttede han også mig. Så jeg sov fra kl. 21 og forblev altså sovende hele natten (TAK, unger!), indtil jeg vågnede ved egen hjælp klokken 6.30 i morges! Desuden gik jeg i seng med et tykt lag nat-maske på, så jeg ikke bare føler mig friskere, jeg ser det sgu også ud!

Som en form for bodsgang for gårsdagens pasta-skade, lavede jeg i morges ELLEVE minutters workout! Jeg lavede en hel omgang med fokus på overkroppen, og bagefter gentog jeg nogle af de øvelser, jeg bedst kan lide, og sluttede så af med lidt mormorarms-burner. Altså den der, hvor man holder fast i en stol, der står bag én og så dypper numsen ned og op, mens man bøjer armene. ‘Triceps dips’, hedder den vist!

I dag fræser jeg rundt på min cykel for at nå alt muligt, men solen skinner, og jeg har en ny kjole på OG føler mig mere udhvilet en længe, så humøret er afsindigt højt! Desuden har jeg lige set en bid af en kortfilm, som både min mand, Jon, og min work-husband, Christian, var med til at indspille i 2003 – før jeg kendte nogen af dem. Den handler om mænd, der går til svømning. Altså er de begge to iført Speedos og har barberet alt hår af hele kroppen! Hvis ikke dét kan bage ens nuddel (pun intended), så ved jeg sgu ikke, hvad der kan. 😉

Kjolen, jeg har på, købte jeg i går hos Ganni. Jeg kan ikke finde den på nettet lige nu, men den er jo i familie med den her – min har bare kortere ærmer og kostede under halvdelen. 😉 Når jeg finder et link, deler jeg!