Indlægget indeholder reklame i form af affiliate-links.

Jeg har hørt folk kalde ferier for alt muligt forskelligt. Når man bliver hjemme i ferien, er det en ’stay-cation’. Når Jennifer Lopez lægger billeder op fra sin kærlighedstur til Paris med A-Rod, er det en bae-cation. Og jeg har været ude at rejse med Visa, som jeg skulle løse nogle opgaver for undervejs, så det må vel være en ‘work-cation’? ? Det kunne jeg i øvrigt godt blive forfalden til. Bare højst hver tredje måned, ellers tror jeg sgu, jeg ville savne Krapylerne for meget.

Lige nu sidder min dejlige rejsemakker og papsøster, Lene, og jeg i en lounge i Berlin Tegel lufthavn, hvor vi mellemlander på vej hjem til København. Hun har lige fået et nyt, smart kort af sin bank, som skulle give adgang til lufthavnens lounge, og det havde vi glædet os til efter en del forsinkelser fra Sicilien. Så da det skulle vise sig ikke at være tilfældet, valgte vi alligevel at betale 36 Euro for at sidde herinde i bløde stole uden boarding annoncements og med cola, berlinere og løgsuppe inkluderet. Den slags ville jeg normalt være for nærrig til at kaste penge efter (alt er jo et spørgsmål om prioritering), men i dag virker prioriteringen fuldkommen rigtig! Og det var i sandhed en god berliner!

Vi har kun rejst med håndbagage, hvilket selvsagt giver sine begrænsninger i forhold til udfoldelse af personlig stil på rejsemålene. Jeg havde planlagt alle outfit nøje og fik brugt dem alle – på nær mine stiletter, faktisk, da min grønne kjole (som kan købes her for bare 280 kr.) skulle vise sig at gøre sig bedre med sneakers og så den her lyseblå kjole, som jeg ellers havde købt med henblik på lige netop Sicilien, og som jeg var så dum at rive mærket af, før jeg prøvede den, for den klæder mig virkelig ikke. Desværre!

Min stribede kjole er fra Cheap Monday. Det er et stykke tid siden, jeg købte den, men den kan stadig findes her. Den blå bikinitop er fra Samsøe Samsøe og kan findes her. Den sidder faktisk bedre end forventet, synes jeg. På billedet på hjemmesiden skærer den modellens ene bryst lidt over, men det oplever jeg heldigvis ikke. ?

Min leopardkjole er fra Ganni, og den har jeg vist før, men den var blevet efterspurgt i fuld figur – således efterkommet! Min stribede body med bindetop udover hænger faktisk sammen, og den købte jeg i Zara i Lissabon i mandags. Jeg kan desværre ikke finde den på deres hjemmeside. Nederdelen, som jeg også har på længere nede sammen med en stribet body fra H&M med lav ryg, er også fra Zara, men fra sidste år. Ligesom H&M-bodyen.

Min assymmetriske top på pasta-billedet er fra Filippa K, og den er lige nu nedsat med 30% her, og mine sneakers, som siger “Girl Power” bagpå, er fra Billi Bi og er lige nu sat ned med 25% her.

Mine splinternye solbriller, som jeg kalder for “hurtig-brillen”, er fra Céline og kan købes her. De er ikke for enhver smag, jeg ved det, men personligt er jeg vild med dem! Jon er vist ikke, det fik han sagt på Skype forleden. Eller også var han bare jaloux over, at jeg stod i en lille havneby på Sicilien og han i regnen i en busskur i Hvalsø. Den model, jeg har, hedder Andrea og han købes her. Jeg er ret vild med Céline-solbriller, selvom de jo desværre er lidt pebrede, for at sige det mildt, og jeg er ikke supergod til at huske mine solbriller. Jeg måtte i går aftens bruge 20 minutter på at gå tilbage til restauranten for at hende hurtig-brillen, da jeg glemte den efter vores pasta-middag.

Hvis jeg en da bliver sejere til at passe på mine sager, kunne jeg rigtigt godt tænke mig dem her også. Og de her ville være gode til storbyferier. ?

Nåh, nu er det lige blevet meddelt, at vores fly er forsinket i en time, så pludselig føles det som godt givet ud, at vi sidder i de bløde stole med udsigt over regnvejret på flyvepladsen. Måske man skulle nappe sig en berliner mere. Den var jo så lille ….

Med ønsket om en dejlig aften derhjemme! Hvis nogen er på Roskilde, så ønsker jeg dem en kæp i øret så stor, at de end ikke bemærker regnvejret, men bare leger mudderkamp og snaver fremmede i stedet. Og hvis nogen er blevet studenter, så ønsker jeg nok det samme! ?