Og der lå hun så. For enden af en alenlang, isblå swimmingpool et sted på Sicilien klokken halv ti om formiddagen en formiddag i juni. Hvis man så hendes kalender for ugen og ikke vidste bedre, ville man tro, at hun var arving efter en hotelkæde-ejer eller måske en diamanthandler og ikke blot en simpel husmoder, oprindet fra et sted hinsides fjerde pløjefuge, som til dagligt slog sine folder og foldede sit vasketøj i det meget nordligere land, Danmark. ?

I dag er vores sidste dag på den her fantastiske rejse. Jeg hader, når folk, der bliver smidt ud af Vild Med Dans omtaler deres deltagelse i programmet som en “fantastisk rejse”, men det er jo altså bogstaveligt talt det, jeg har gang i her! Mandag i Lissabon, tirsdag i Barcelona og onsdag og torsdag lidt udenfor Noto på Sicilien. En god idé på papiret og en endnu bedre idéi virkeligheden!

Som man vil vide, hvis man følger med på Instagram, spiste Lene og jeg ‪tirsdag aften‬ en lækker middag på restaurant, som ligger lige ned til stranden i Barcelona. Maden var helt genial, og inden vi spiste, fik vi (saftsuseme) en gratis shiatsu-massage lige dér midt i restauranten. “Relax and enjoy the moment”, sagde massøren. Og det gjorde jeg så, mens jeg sippede til min lychee-martini.

Da vi kom tilbage fra vores restaurantbesøg og ville parkere vores cykler udenfor hotellet, var jeg lige ved at køre ind i en flok unge fyre, der kom forbi. Det betød, at vi endte i en hyggelig sludder og inviterede dem med op til en drink på tagterrassen på toppen af hotellet. Først misforstod de tilbuddet og forklarede, at de altså havde kærester, men jeg var snap til at flashe både vielsesring og børne-billeder, og en halv time efter havde vi fået tre nye venner og indblik i, hvordan man også kan leve livet fra mandag til søndag et andet sted i verden.


Noget af det smarte ved at betale med Visa, når man rejser, er at det er nemt og bekvemt. Man behøver ikke løbe rundt og lede efter steder at veksle sine kontanter, og man skal ikke at frygte at få stjålet alle sine penge, mens man kigger væk. Lommetyvene i Barcelona, eksempelvis, går efter kontanter. Unfortunately I’ve done the leg work. Med Visa er der masser af ferietid at bruge på at lave skægge ting og møde sjove mennesker i stedet for at bruge dagen på valutakurser og vekselgebyrer. I Visa Travel Tool-app’en vises kursen på det sted, man befinder sig, altid, og på den måde kan man nemt holde øje med sit forbrug.Vores flyvetur var forsinket med en lidt over en time, og siden måtte vi vente i kø i yderligere en time at få den bil, vi havde lejet. Så da vi endelig kom ud af lufthavnen i Catania på Sicilien og satte kursen mod byen Noto, var vi noget møre i bøtten. Det forsvandt dog som dug for solen, da vi fik noget musik på anlægget og udsigt over øen! Her er så smukt og fantastisk, at jeg har lyst til at smadre min iPhone i skuffelse hver gang, jeg prøver at fange det på billeder, og det mislykkes! For det kan man ikke! Vi bor på et hotel fem minutter udenfor Noto. Det er en gammel gård, som er sat i stand, og tiden står næsten stille her. Atmosfæren er det modsatte af Barcelona – her er så roligt, afslappende og tilbagelænet. Det er helt magisk!

I går aftes kørte vi ind til Noto og spiste aftensmad, og bagefter var vi heldige nok til at se et nyviet brudepar komme ud af den enorme kirke på torvet. I dag har vi planer om at køre rundt og se lidt af øen og derefter køre tilbage til Noto og udforske de mange, små kringlede kroge og gader lidt mere. Og så spise på en fiskerestaurant i aften. Det synes næsten obligatorisk. ?