Indlægget er smækfyldt med reklame-links. 

Hvis man har en krop som hende her, kan man jo hoppe i hvad som helst og slippe fra det. Det er jo også derfor, at eksempelvis møglabre Pernille Theisbæk er så succesfuld! De fleste af os ville ligne en cirkusklovn på en fridag, hvis vi hoppede i mange af de outfits, hun oser rundt og ligner en million i.

Men sådan ser de fleste af os ikke ud. Og heldigvis for det, for uden forskellighed ville det jo være pænt kedeligt at være i live, og så ville der jo ikke være noget at blive inspireret af! Længe leve korte ben, mormor-arme, buler på maven og tæer med knyster!
Vi har alle sammen forskellige fordele, vi gerne vil fremhæve og små ting, som oftest kun vi selv kan se, som vi gerne vil skjule. Og det kan man tit være heldig at gøre med den rette garderobe. Jeg har nogle forskellige pasformer, som jeg ved, klæder mig godt, og dem kan jeg godt lide at have til de dage, hvor jeg bare gerne vil føle mig godt tilpas uden så mange dikkedarer. Og på andre dage er jeg ligeglad og går i det, jeg synes er sjovt eller gør mig i godt humør den dag. Og så er der ting, jeg ikke følte klædte mig tidligere, men som jeg nu slet ikke kan forstå, jeg har haft et problem med. Da jeg var yngre, gik jeg aldrig i jeans og sneakers, fordi jeg synes, det fik mig til at se åndssvagt kortbenet ud. Og nu går jeg nærmest aldrig i andet og kan slet ikke forstå, hvad mit datidige jeg havde gang i!? Heldigvis bliver man jo klogere, moden ændrer sig, og jo ældre man bliver, des mere 360-grader-agtigt bliver ens syn på sig selv og alle andre. Thank God. 🙂

Jeg har samlet nogle kjoler herunder, som jeg personligt synes klæder forskellige kropstyper særligt godt. Hvis man har lyst, kan man jo k(l)ikke og se, om man bliver inspireret, høhø. 😉

nakd_ruffled_short_dress_1014-000157-0695-17
Hvis man er typen, der har lidt ekstra på maven, men har slanke ben, så er den her sag den perfekte sommerkjole, vil jeg mene. Især efter en god gang selvbruner eller tre dage på Mallorca. 🙂
fk23560_cnavajo
Den her er typen, jeg altid falder for, fordi den er 1) enkel 2) hvid 3) går ned til knæene og derved gemmer mine lår og 4) viser talje. Den kan findes her!
tiare_hawaii_hollie_dress_1452-000000-5147_3_
Den her kjole er måske ikke den allerbedste til os, der ikke er superglad for vores arme, men jeg kommer til at købe den alligevel. Farven er SÅ pæn, og den er god til at fremhæve skuldre, hvilket er superfeminint og meget sommerligt! Se den her!

0509802001_1_100011
Den her er også sådan en, jeg er glad for, da den sidder til i taljen, men er løs andre steder (altså på benene), og så går den til knæene. Jeg synes, det er en pæn længde, da underbenene jo tit er slankere en overbenene, så det giver en illusion af længere og slankere ben. Den er i øvrigt fra & Other Stories. Se den på her!
trendyol_kirmizi_shirt_dress_1494-000081-0010-53
Vel egentlig den perfekte kjole – særligt til dansk vejr! Den kan gå til bukser og t-shirt, og så tapper den ind i den kimono-tendens, der lader til at fortsætte for evigt! God til timeglas-figur og kan nappes her, hvor den også kan ses i bevægelse på video.

sgasg1497_camber
Den her kjole er superfin til folk, der godt kunne tænke sig lidt mere talje. På grund af det lille peplum-skørt bliver taljen understreget, OG så har den også den smarte effekt, at den lige gemmer mavedellen. Dobbelt-win! Den her farve er superfin, men den findes også i en næsten endnu finere, lys version her. Nu tog jeg bare den her for at få lidt kolorit i mit indlæg. 😉
1039-000075-0002-37677
Det her er også en af mine ynglings-ting ved kjoler: Når de har en skæv knude på maven! Det er så fint til at trække fokus ned på taljen på en ikke super-obvious måde, og så er den her dejligt løs i det, så der også er plads til aftensmad. Den kan ses på video her. OG den er sgu også sat en god sjat ned, fordi den er på udsalg!
gcl406319_shadowblue
Den her er efter min mening også superflot, hvis man er kurvet! Den fremhæver alt det gode, der er på en kvinde! Kan findes her!
lioness_eyes_wide_shut_dress_1309-000024-0014-28
Den her ville jeg hoppe i, hvis jeg var typen, der havde lidt mere barm! Jeg synes, det er SÅ pænt med et par store babser og så en knude i taljen! Oh, yes, det rocker min båd! 😉 Den kan ses her!
nakd_long_sleeve_frill_dress_1014-000135-0002-12
Og så er der sådan en som den her. En god, sort sweatshirt-kjole, som klæder alle! Jeg har aldrig set en kropstype i sådan en mondering, som ikke har set godt ud. Altid godt med noget at falde tilbage på i klædeskabet, når man ikke kan finde noget at tage på. 🙂 Den kan hittes her!