Indlægget indeholder sygt mange reklamelinks.

Hvem her ser SKAM? Jeg gør altså ikke, men jeg følte mig tidligere på året gruppepresset til at give det en chance, så jeg har set de første fem afsnit. Og jeg ér på facebook. Derfor er jeg godt med på, hvordan de taler i den serie! Og hvis man ser SKAM, er den her t-shirt, som er på udsalg, nok et hit!

Men hvis man IKKE er SKAM-fanatiker, har jeg altså fundet 10 andre udsalgshits (synes jeg i hvert fald selv), som jeg har samlet herover. I dag er det jo hamrende varmt, så lad os lige glemme, at det var vinter og i stedet glædes over hyacinter! Og de korte bukser! Dansk sommer for the WIN! 🙂
mad131048_cblackwhiteyellow

Fineste bikini fra Mads Nørgaard med striber og GULE bindebånd! Jeg elsker, at de er gule og ikke røde eller blåt, som den slags eller tit er i kombinationen med striber. 🙂 Gul er sommer, og den er nedsat med 25% her!
drx13032_dustyred_154
Det VRIMLER med bluser og kjoler med større eller mindre cut-out-effekt denne sommer, og jeg har liiige skulle finde fidusen til det! Lidt ligesom da mesh-tendensen vandt frem… Jeg elsker det, når det ser sådan her ud (måske lige lidt høj-“taljet”, men ellers)! Men ikke sådan her… 😉 Nåh, men hvorom alting er, synes jeg, at blusen herover fra Designers Remix er fantastisk, og jeg ser for mig, at man sidder et sted i Provence med et lille glas og muligvis en stor stråhat på til! Den kan købes med 40% rabat her!
toby_heart_ginger_moon_dance_top_1033-000058-5271_3_
Den her top ligner noget, Ganni har lavet, men den er meeeget billigere! Jeg synes, den er så fin til sommerdage, hvor man tøffer rundt og er i bikini-mode, men ikke har tænkt sig at hoppe i vandet alligevel. Cykelferier er den også oplagt til? 🙂 Den kan hittes for seriøst en slik her, og så kan man jo selv hitte ud af, om man vil have nederdelen med. Findes i en anden farve her!
gana1090_totaleclipse

Når man, som jeg, uafladeligt løber rundt i hvide sneakers hele sommeren, er det ret hyggeligt at have nogle glimmersokker i skuffen! Det ser så skide-overskudsagtigt ud, når de stikker op af skoen! De her er er fra Ganni og er nedsat med 25% her!
ges10900819_cblack
Da jeg i starten af året var til Robert-fest iklædt en meeeeeeget nedringet top, var der en del af jer, der gerne ville have et link. Desværre var det en, jeg havde købt i American Apperal for 29 kr., og de er jo siden gået kongo. Måske grundet de lave priser på nedringede toppe, høhø. 😉
Men her er et fint alternativ fra Gestuz med 50% rabat her!
1046-000021-0002-8285
ALT ved denne her kjoler giver mig lyst til at eje den! Lige med undtagelse af prisen, måske … Den ér sat ned med 40%, men det er ikke helt nok til, at jeg kan være med, desværre! Men SE den da lige! Hvis man er typen, der lige har fået feriepenge, ville jeg nok slå til her! 🙂
ges10901247_ccallprintwhite
Jeg har faktisk lige smidt den her sweat fra Gestuz i kurven! Jeg har den her lyserøde version, og den er altså i så god kvalitet. Jeg synes tit, den slags sweatshirts kryber eller bliver kedelige efter få vaske, men det er den anden ikke blevet, og nu er de alle sammen nedsat med 50% her, så jeg skal have en mere til de kølige aftner på terrassen! <3
ges10901081_palmprint
ÅH! Pæn badedragt fra Gestuz! På den 70’er-agtige måde, og så tror jeg også, den giver ret pæne babser … 🙂 Sat ned med 30% her!
yas_yasheim_nw_pant_1171-000067-2023
Det her sæt er da også SÅ pænt til en sommeraften, hvor armene skal dækkes lidt til efter en varm dag på stranden! Det er sat ned til nærmest ingenting her.
drx13208_cstripes_v942
Lad os da slutte på en høj note, nemlig den her Må-Ha’ top fra Designers Remix nedsat med 30% her! 🙂