1e8d6873-1b63-35da-99ff-b45d1e5d3739
Jeg ved det godt! I promise! Lad mig sige det med det samme: Jeg ved godt, at jeg har verdens bedste job, og jeg LOVER jer, at jeg sætter pris på det! Hver evigt eneste dag. Flere gange om dagen, faktisk! 🙂
Og det er så lige blevet bevist atter engang. Ikke nok med, at jeg lever af min hobby, at jeg selv bestemmer mine arbejdstider, at jeg har verdens sjoveste læsere, der er søde til at sige hej og skrive kommentarer. Nej, ikke nok med det. Nu kommer det vildeste nemlig. Klar…?

Jeg har haft mange fantastiske samarbejder i min tid, men det her overgår måske dem alle. Kunden har nemlig bedt mig om at tage på en fantastisk, lille solskinsrejse fra på næste mandag (det er en del af grunden til motivationen bag denne bootcamp). Jeg skal rejse fra mandag d. 26. til fredag d. 30. juni, og i løbet af de fem dage skal jeg besøge tre forskellige lande … Og bo på de dejligste hoteller! Og min YR-app siger, at der er dejligt varmt og høj sol alle stederne! OG vi skal bo ved vandet alle steder!  Og jeg min papsøster, Lene, skal med, sådan at hun kan hjælpe med tage billeder.
Det. Bliver. Så F***ing. FEDT! Jeg glæder mig selvfølgelig fuldkommen vanvittigt og kan slet ikke forstå, hvordan man kan være så heldig at få sådan en opgave!?

Jeg vil vente lidt med at sige, hvem der står bag samarbejdet, samtidig med at jeg synes, det kunne være meget skægt også at vente med at løfte sløret for de tre lande og byer, vi skal besøge. Så vil jeg i stedet vise billeder fra destinationerne på Instagram, så man kan gætte med, inden jeg selvfølgelig fortæller her på bloggen, hvor vi er. Jeg kunne forestille mig, at mange af jer, der læser med, har været et eller flere af stederne, så måske kan I gætte det.
Billedet ovenfor er fra en af destinationerne. Jeg har faktisk ikke været der før, men jeg kunne forestille mig, at man ikke glemmer den her udsigt, hvis man har. 🙂

Jeg er helt alvorligt talt misundelig på mig selv lige nu, og I må altså ikke hade mig! 😉 Jeg VED godt, jeg er mega-freaking-heldig! Og jeg er sååå glad for det!