skaermbillede-2017-06-19-kl-13-43-36
I går var simpelthen den hyggeligste dag for mig på arbejdet! Og med ‘arbejdet’ mener jeg ‘Instagram! (Igen: I love my job!). Sagen er nemlig den, at jeg i går morges lagde en lille video op på InstaStory, hvor jeg spurgte, om folk synes, jeg skal tage i Tivoli med ungerne om eftermiddagen eller ej.
Grunden til, at jeg var i tvivl, som jeg forklarede i videoen var for det første, at det kun var præcis en uge siden, vi sidst var i Tivoli og gav den gas i karrusellerne. Vi har købt WildCards, og derfor er det jo “gratis”, og men det ved ungerne jo ikke. Desuden har vi fra tirsdag til lørdag i den forgangne uge været på Als for at besøge ungernes bedsteforældre, og resten af weekenden er så tilbragt i kolonihaven med røven i vandskorpen. Ret bogstaveligt talt.
Og jeg ytrede på Instagram min nervøsitet for, om ungerne ville blive forkælede, hvis vi så lige startede endnu en uge med en tur i Tivoli!
Jeg har modtaget over 300 private beskeder med svar på mit dilemma, og det er simpelthen så fantastisk! Både fordi, jeg er helt blæst bagover over, at I gider hjælpe lille mig med mine husmoderkvaler, men også fordi, at I stort set ALLE sammen skriver ting som “Børn skal lære, at hverdagen er en fest! Tag i Tivoli!”, “Man skal nyde solen og dagen, mens den er der! Tag i Tivoli!” eller “Det handler ikke om, om I tager i Tivoli eller ej, men om hvordan du opdrager dem – også i Tivoli! Så tag i Tivoli!”
I har så dejligt et optimistisk syn på livet og de gaver, det giver, at jeg bliver så glad og varm om hjertet! Jeg har ikke svaret alle beskeder endnu, but I’m gonna!

Og pludselig kunne jeg mærke, at der gemte sig nogle flere overvejelser nede i min mave, som jeg ikke fik med i videoen. Måske var jeg i virkeligheden ikke så bange for, at endnu tur i Tivoli vil forvandle Krapylerne til kommende unge mennesker, som spiser med albuerne på bordet og har enforventning om egen sportsvogn. Måske handlede det mere om, at der hele sidste uge har været ret meget knald på. Og selvom vi har været sammen hele weekenden i koloen også, må jeg nok indrømme, at jeg har benyttet mig lidt af, at der var bedsteforældre til stede. Først i Sønderborg og siden i weekenden, da farmor kom på visit i Skovlunde. Det har betydet, at jeg har trukket mig lidt tilbage, har fået arbejdet lidt, ordnet ting i huset og luget på terrassen i stedet for at lege med ungerne.
Og som jeg skrev i morgenens indlæg, havde Hugo en lorte-morgen. Han var sur og tvær, og efter sit raseri-anfald sagde han “Mor, du skal trøste mig!”, hvilket jeg selvfølgelig gjorde – er du da tumpet! Og den måde, han smeltede ind i min favn på, sagde mig måske lidt, at han trænger til lidt stille og rolig mortid, hvor jeg ikke bare tuller rundt i baggrunden, men hvor vi laver noget sammen. Leger med togbane, tegner tegninger, lægger perleplader eller bygger sandslotte i sandkassen. For selvom de havde fri næsten hele sidste uge, og jeg har haft dem i mit synsfelt stort set døgnet rundt (og selvom jeg seriøst tror, mit hoved snart springer i luften, hvis jeg får flere spørgsmål! SHIT, folk på 3 år spørger jo konstant!?), så har jeg nok ikke set ham helt så meget, som han gerne ville have.

Og Tivoli ville uden tvivl have været værdsat. Og det ville have været superhyggeligt! Og I, der har svaret, har helt ret i, at det ikke ville ødelægge mine børns moral – tak for det! 🙂
Men jeg valgte i stedet at tage ungerne med i Netto, hvor vi købte ind til aftensmad, to dutter sæbebobler og en Filur-is til dem hver. Og så gik vi hjem og blæste sæbebobler på altanen i over en time. Og bagefter byggede vi ting i LEGO, og så hjalp de mig med at lave aftensmad. Og det var vildt hyggeligt og helt sikkert det rigtige. Også selvom jeg i går morges personligt hellere ville have været i Tivoli. 😉