Dagen i dag er forløbet med forsinkelse på forsinkelse, og vi har svedt og svedt på bagsædet af taxa og i fly, og pludselig var vi her. Og. Her. Er. Så. SMUKT. Jeg kan på ingen måde gengive det på billeder!

Vi ankom til byen Noto på Sicilien (yes, mange af jer gættede helt rigtigt!) et par timer senere end planlagt, men det er vist meget i stil med stilen på egnen, hehe. Vi bor på et vidunderligt hotel lidt udenfor byen omgivet af citronlunde og blå himmel.

Her til aften er jeg sådan lidt stille i det, kan jeg mærke. Min lille krop er fuld af taknemmelig og en form for forbløffelse over at få lov at være på den her tur. Det er så enestående en oplevelse! I mandags var vi i Lissabon, hvor vi prøvede et escape room, lavede balleøvelser på det bakkede terræn og spiste fantastisk mexicansk mad om aftenen. Dagen efter ligger vi på stranden og får massage i Barcelona, jeg tér mig tosset i poolen på den mest blærede hotel-rooftop, og om aftenen går vi ud og drikker os dumme at høre på, og i dag sidder vi her og spiser siciliansk pizza, mens vi kigger på svaler, der spiser insekter henover de mest storslåede kirker og bygninger, jeg tror, jeg nogensinde har set. Den her rejse er overvældende på den mest fantastiske måde, og det fik jeg så lige lov til at opleve. VILDT!

Længere indlæg i morgen! Lige nu skal jeg igennem et kæmpe-lag ost for at nå ned til den pizza, jeg har bestilt her på pladsen foran en kirke, hvor vi har slået os ned. NO complaints!! ?