workout-cartoon
Jeg er fandme vild med den her mini-bikini-bootcamp! I gotta say! Jeg har så optur over, at vi er så mange, der er i gang på samme tid, og de sidste to morgener har det været den altoverskyggende motivation, der skulle til for, at jeg fik gennemført mine 7 minutters træning. Jeg har følt, at jeg lignede Grauballekvinden efter et ufrivilligt gangbang de sidste to morgener, fordi nætterne har budt på lidt for lidt søvn, og morgenerne har derfor været mere vrisne end fulde af guld-i-mund. Jep, jeg var muligvis en relativt eksemplarisk mor i går, da jeg mærkede efter i maven for at finde svaret på mit eget dilemma, men her til morgen var der sgu ingen grund til at uddele pokaler, kan jeg blankt erkende.
Men jeg fik gennemført min workout alligevel! Og det var faktisk på samme tid højdepunktet for morgenen, for Krapylerne tog del i legen! De synes, det er ret sjovt at lave morgengymnastik, og jeg må sige, at særligt Hugo er ret god til det!
Det er sjovt, for jeg kan huske noget lignende fra dengang, jeg selv var barn. Da lavede min mor morgen-gymnastik hver morgen på stuegulvet på Galgebjerg. Oftest fandt jeg hende efter min tandbørstning siddende med godt spredte ben, mens hun bøjede hele overkroppen ind over først det ene og siden det andet ben i et godt stræk. Bagefter gjorde hun noget med at svinge og rulle med armene. Jeg kan huske, at jeg synes, det var så pjattet, for de bevægelser, hun fik gennemført, som jo heller ikke tog mere end en 5-7 minutters tid, var jo nærmest nogle, jeg lavede 10-12 gange hvert frikvarter. Jeg kunne slet ikke forstå, at man kunne kalde det for “gymnastik”.

Og nu er det så mig selv, der okser rundt på gulvet, mens mine unger med ungdommens snilde og ynde får mig til at føle mig endnu mere gumpetung, end jeg er i forvejen, hæhæ. Men det er ret hyggeligt, for de synes jo, vi leger! Og så får jeg points for TO ting på samme tid! Bortset fra, da jeg lavede planken, og sveden sprang fra mig, og Hugo så valgte lige at kravle ind under mig og ligge og prikke mig i ansigtet. Da vrissede jeg vist lidt igen …

Jeg gik i øvrigt i seng med en knaldende hovedpine i går, og jeg ved ikke, om det skyldes fraværet af sukker eller bare det faktum, at jeg er gammel-træt. Det er ved at være længe siden, jeg sidst har fået det, der kan betegnes som en god nats søvn, OG så har jeg i øvrigt min menstruation i disse dage, hvilket gør det endnu mere hardcore sådan at holde sig fra Marabou, skulle jeg hilse og sige!
På måltids-fronten er der dog ingen sure miner endnu. Jeg har min yndige assistent, Caroline, på besøg på kontoret hver mandag, og jeg har fået hende til at købe ind til min klassiker: En parmaskinke-anretning med avokado, cherry-tomater, mozzarella-ost og en olie/eddike-dressing med chiliflager, til hele ugen!
skaermbillede-2017-06-20-kl-12-11-34
Til aftensmad i går lagde jeg hårdt fra land med en foodbowl – hvilket på dansk vel egentlig er bedst oversat til ‘madskål’. Det lyder bare lidt for meget som noget, man serverer for en hund. Jeg var inspireret af Christina Barrés opskrift her, fordi jeg elsker edamamebønner, laks og søde kartofler. Jeg valgte bare at koge kartoflerne en lille smule, før de kom på panden. Og bonussen var, at ungerne faktisk spiste både broccoli og laks! Hvilket står ud fra normen! Og så fik de spinat-pastaer til også, som jeg så selv undlod.
Jeg har en tanke om at fortsætte med madskålene igennem ugen i forskellige variationer, da det er en smart måde at undgå kartofler-og-sovs-rillen, jeg ellers er ret glad for, på. Og så er det sgu ret pænt med regnbuefarvet mad!

Nåh, men en anden lille ting er, at jeg i går lovede at offentliggøre de opmålinger, jeg mandag morgen sammen med før-billederne foretog på lår, mave, talje og overarm. Men det vil jeg faktisk lade være med, har jeg besluttet. Laaangt de fleste, der følger med her, synes, at den her slatne bootcamp er en god idé, men der er også et par stykker, som synes, at jeg er en skabet madamme, når jeg sådan vil ændre mit udseende, og jeg burde i stedet promovere selvkærlighed og et positivt body-image.
Det synes jeg nu også, jeg gør, hvis jeg må være så fri. 🙂 Jeg synes, jeg har en flot krop, og jeg har aldrig været nærig med at vise den frem i bikini på stranden, og det kommer jeg så absolut heller ikke til denne sommer, om så sukkerhullet i jorden skulle åbne sig under mig og sluge mig hel. Den her bootcamp skyldes mest en nysgerrighed om, hvor meget det sukker egentlig fylder i min 35-årige krop. Da jeg var yngre, tog jeg ikke på af noget som helst, men på det seneste har jeg følt, at hvede og sukker har gjort, at jeg har væskeophobninger i kroppen. På samme note har jeg opdaget, at da jeg for 14 dage siden lavede ‘7 minutes workout’ skide FIRE dage i træk, kunne jeg se og mærke en forskel. Jeg kan også mærke, at når jeg skærer ned på sukker, har jeg færre energi-svingninger, ligesom at jeg prutter mindre. Det er da også værd at tage med, når man nu er gift og vild med sofahygge. 😉
Så denne bootcamp er mest et eksperiment, der skal vise, om og i så fald hvor meget en forskel, en uge med en nogenlunde voksen og fornuftig tilgang til tingene kan give. Jeg ved, hvad det giver indeni, og nu vil jeg så også måle det udenpå. Fordi jeg føler mig endnu mere foxy i en bikini, når jeg ikke føler mig oppustet. IKKE fordi, jeg ikke føler mig laber nu.
Når ugen er slut, vil jeg vise efter-billeder og fortælle, hvor mange centimeter, jeg (måske) har mistet. Præcis hvor meget, mine bløde overarme så måler i omkreds, må forblive et mysterium. 😉

Hvordan går det med jeres bootcamps? BLIV ENDELIG VED med at hashtagge ting (#MMminibikini) og sende mig videohilsner, mens I sveder eller græmmes over savnet efter Pinocciokugler! Det er sååå sjovt og hyggeligt! OG så er det i øvrigt aldrig for sent at hoppe på vognen! 🙂