skaermbillede-2017-07-04-kl-15-46-54Det er ved at være en stund siden, at jeg sidst lavede sådan en ’10 ting’-ting, og nu synes jeg, tiden er inde! Så her er lidt dugfrisk navlefnuller, som jeg lige har fundet lige dér midt på maven! 😉

  1. Da jeg var barn, blev jeg i nogle år af min folkeskoletid kaldt ‘Bedstemor’ af de andre børn i min klasse. Jeg fandt aldrig helt ud af hvorfor, men jeg kunne ikke lide det.
  2. Mine fødder er i løbet af det seneste år blevet større. Ikke meget, men lidt. Det er ret træls, fordi jeg ikke længere kan passe mine bryllupssko fra Louboutin, men det er også lidt fedt, fordi jeg så nu kan passe de Balenciaga-sandaler, jeg købte sidste år, og som dengang var et halvt nummer for store.
  3. I løbet af de sidste par år er jeg også begyndt ikke længere så godt at kunne lide jordbær, men til gengæld er jeg begyndt at være vild med hindbær i stedet, som jeg ellers ikke har været stor fan af. Dafuq?
  4. Jeg i sidste uge på shoppetur med Berta. Jeg skyldte hende et par sandaler, og hun ønskede sig nogle med glimmer. Det er første gang, vi sådan har været på shopping sammen på dén måde, og jeg må indrømme, at jeg ELSKEDE DET!!
  5. Imens vi var væk, sloges Jon og Hugo i over en time med puder og skumsværd. Vi har gjort vores bedste for at undgå at tildele ungerne klassiske kønsroller, men det er som om, de selv har fundet dem alligevel. I hvert fald for tiden. #teampink #teamsuperhelt
  6. Hvis jeg var en gråspurv, ville jeg altså bo på Sicilien i stedet for i Danmark. Det kom bag på mig, hvor mange gråspurve, vi så på Sicilien, og jeg mener, når man nu kan bo lige, hvor man vil, hvorfor så ikke spise oliven i Noto og ikke rester af folks franske hotdogs på Rådhuspladsen?
  7. Som barn rejste jeg ret tit til det, der dengang hed Tjekkoslovakiet med mine forældre og elskede det! Siden landet blev delt i to, har jeg kun besøgt Tjekkiet. Og jeg har lidt dårlig samvittighed på samme måde, som når et par går fra hinanden, og man så kun hænger ud med den ene af dem, fordi det føles mest velkendt, men mam har altså også haft nogle fede tider med den anden.
  8. Jeg bestilte de her (reklamelink) banditter på nettet i mandags, og jeg havde sådan håbet, at de ville nå frem senest onsdag, men det gjorde de ikke. Fandme nedtur, for sådan nogle er svære at undvære på camping – og svære at finde anvendelse til i KBH K’
  9. Jon og jeg er begyndt at (gen-)se The Bourne Identity-filmene. Først så vi alle Indiana Jones-filmene, så dem om Mission:Impossible, og nu altså Matt Damon in action. Det kan anbefales, når man er løbet tør for gode serier!
  10. Jeg har spist som en gris hele vejen ned gennem Europa! Chips, fritter, Maltesers, Twix, vingummi, the works! NO REGRETS AT ALL!!!