– Der er sikkert en supergod sådan optisk årsag til det, som desværre er tabt på mig som lægmand, for jeg forstår ikke, hvorfor solbrilleglas bøjer udad, så det sted, der er lige foran øjenæblerne, er det højeste. Det betyder jo, at når man taber sine solbriller på astfalten, er dét det allerførste sted, de bliver ridset! Og det er jo unægteligt det mest irriterende sted at have ridser i sine briller … 

– Jeg forstår heller ikke, hvorfor de allersejeste og allermest badass bikere har de allerstørste motorcykler! Det får dem unægteligt til at ligne små børn, der er kravlet op på nogle alt for store trehjulede cykler. Ydermere må de høje styr, som altid sidder over hjertehøjde, da betyde, at deres hænder sover halvvejs inde i turen?

– Hver gang jeg ser en død ræv, et pindsvin eller en kat i siden af vejen, bliver jeg så trist. Jeg synes, det er SÅ synd. Alligevel bliver jeg aldrig ramt af vemod, når jeg træder ind i en slagter, hvor dyrene ikke bare er døde, men også flået og hængt op.

– Hvorfor siger vi, at et menneske med en høj promille er ‘plakatfuld’? Hvad har stive folk med plakater at gøre?

– Og jeg bliver altid lidt skuffet, når nogen siger, at de elsker mig helt op til månen og tilbage. For det er jo altså det himmellegeme, der ligger tættest på jorden. Med det vi efterhånden ved om planeter og ting i atmosfæren, synes jeg da godt, man kunne vælge noget, der ligger lidt længere væk. 

Der er jo så meget, vi kvinder ikke forstår, siger de! ?