Jeg er ikke blevet betalt for eller bedt om det her indlæg, men printeren har jeg modtaget gratis, og derfor er der tale om reklame. Jeg lagde en snap op på Insta-Story for en måneds tid siden, da jeg blev præsenteret for den her bette badboy, og siden har mange af jer, der følger med på Insta spurgt til, hvad det nu var for en. Så here you go!

Der er her tale om en HP Sprocket – en fårging lommeprinter! Den printer billeder polaroid-style direkte fra mobilen, og den er ikke større, end man kan have den i lommen! Jeg er helt tosset med den, og nu er den altså min. Og jeg bruger den flere gange om ugen. Det tog mig indtil i sidste uge at opdage, at de billeder, den printer, altså også er KLISTERMÆRKER! Dobbelt-fikst!

Farverne på billederne er ikke lige så godt gengivet som på almindelige fotografier, man printer på en “rigtig” fotoprinter eller får fremkaldt professionelt, men det er vist også fordi, at det er meningen, at det skal være sådan lidt polaroid-agtigt. Og de er så FINE! Jeg legede lidt med tanken om dengang, jeg skal til Amsterdam og havde glemt mit pas på Als, så jeg var nødt til at betale for først at få taget pasfotos og derefter at få lavet et nyt midlertidigt pas, og det kostede kassen. Hvis det skete nu, kunne jeg da i det mindste selv printe pasfotoet, hæhæ! ?

Printeren kan købes forskellige steder på nettet – eksempelvis her!

Og hey, sjussen, der tjener som størrelsesreference, er pimpet led rosmarin fra en busk, der vokser rundt om toiletbygningen her på campingpladsen. Fandme stilet!