19894375_10211773294141919_1732823842_nJeg har de sidste to år holdt juli kontor-fri, hvilket har vist sig som en god investering. Der sker ret lidt i den måned på kontorfronten, og så har Jon sjældent arbejde i den måned. Derfor haler vi Krapylerne ud af børnehaven, og de sidste to år er vi jo så også kørt til Kroatien og har sovet i telt. Hvilket ligeledes er en god investering!
Det er også her jeg sidder i skrivende stund – foran teltet med sovende unger i kabinen bag mig og udsigten til en iskold gin/tonic sammen med damerne i de to vennepar, vi rejser med (mændene drikker dåseøl. Det er vel camping) foran mig.

Her i sommersæsonen har jeg fundet på at invitere nogle mennesker til at komme til orde her på domænet i en form for postkortform. Jeg har valgt en sommer-version af ‘Hvad vil du helst?’. Den klassiske selskabsleg, der også gør sig rigtigt godt i en kollektiv brandert med spørgsmål som ‘Hvem vil du helst knalde – Nik eller Jay?’ eller ‘Hvad vil du helst – prutte hver gang du rejser dig op resten af livet eller aldrig igen kunne se Netflix og HBO?’
Dette er dog som sagt en sommer-version i den lidt mere ædru ende, og jeg har overtalt den gode Andreas Jessen, som jeg har været platonisk forelsket i, siden jeg mødte ham, da han spillede sammen med Jon i ‘MERCUR’ til at åbne ballet. Han var også ugens hunk engang – det kan læses her! Og han kan følges på Instagram her. Som det kan ses ovenfor, er han en mean skovhugger i sin ferie!

Hvad vil du helst – Danmark eller udlandet?
1. Gerne begge dele. Jeg er helt vild med Danmark når sommeren er god. En god blanding af festivaller, sommerhus og sommerdage i København er en sikker vinder, men en tur sydpå er da også dejligt.

Hvad vil du helst – kør-selv-ferie eller charter?
2. Helt klart kør-selv. Jeg drømmer lige nu om at tage på roadtrip enten ned igennem Europa men også rigtig gerne igennem USA. Og så skal det helts ikke være særlig planlagt.

Hvad vil du helst – ferie med venner eller familie?
3. Den er jo lidt svær at svare på uden at fornærme nogen… men altså det diplomatiske svar hedder: sommerhus med familien og festival med vennerne!

Hvad vil du helst – pool eller strand?
4. Jeg vil helt klart helst på stranden! Hvis nu man så kunne udvikle en form for gadget, der sørgede for at sandet blev liggende… på sandet, ville det være helt perfekt.

Hvad vil du helst – gammeldags isvaffel eller Filur?
5. Filur… jeg synes ofte, at de der vaffelis bliver en lidt rodet affære.

Hvad vil du helst – iskold fadøl eller en Aporol Spritz i solnedgangen?
6. Iskold fadøl i solnedgangen! Gerne suppleret af en iskold Gin and Tonic eller 5!