Jeg har været godt rundt i min omgangskreds for at få folk deltage i min lille ‘hvad vil du helst’-sommerleg, som startede forleden med Andreas Jessen, og så var det, jeg tænkte, at det da kunne være skægt at høre fra min far her på domænet!

Da jeg i sin tid startede bloggen og sendte et link til min far med de første par indlæg, sagde han, at det da var noget underligt noget sådan at vaske sit undertøj offentligt på den måde, og det kunne han ikke forstå min trang til. Men nu er han den eneste i min familie og nærmest vennekreds, som læser ALLE mine indlæg (undtagen dem om tøj, siger han) og liker ALLE mine Instagram-billeder, og det gør mig sgu lidt glad og stolt. Han har abonnement på de fleste aviser og ejer tilnærmelsesvis et bibliotek, så jeg tror godt, han kunne finde på andet at lave, hvis det var.

Min far er i sit liv som pensionist blevet lidt af en eventyrer. Han og hans kone rejser næsten mere, end vi gør, og billedet, han sendte mig, da jeg bad om et feriebillede, som kan ses ovenfor, er der en ung dame, der har tegnet af en ung dame på torvet i Havana. 

Min far er min personlige Google, og da jeg gik på RUC, kaldte mine studiekammerater ham for ‘Oraklet’, fordi jeg tit ringede hjem og spurgte ham om ting. Han er bedre til at læse historier for Krapylerne, end jeg er, og jeg elsker, at han stadig bor på Als, så min stolte og smukke hjemstavn kan blive en del af mine ungers liv også. Nu, hvor de er blevet så store, har jeg planer om at tage IC3-toget til Sønderborg endnu oftere, men han er heldigvis ikke bleg for at nappe en Rød Billet til staden.

Her kommer hans svar i ‘Hvad vil du helst’! ?

Kør-selv eller charterferie?

M.h.t. feriested foretrækker jeg Danmark i sommermånederne, mens Danmark og resten af verden er i spil resten af året.

Hvis vi skal være i det nordlige Europa foretrækkes som reglen bilen. Ved badeferier i Syden er charterrejser de foretrukne. På andre kontinenter arrangerer vi gerne selv flyrejser og hotelbestillinger.

Ferie med familie eller venner?

Jeg rejser gerne med både familie, tit med Kis og Leif, og venner f.eks med Sonja og Keld, Gitte og Erik og Susanne og Claus. Ofte er jeg på øltur i bus med Georg.

Filur eller gammeldaws isvaffel? 

Jeg holder både af en Filur og parfait. Valget afhænger af omstændighederne. Ved havnefræs på Mommark Havn er det Filur eller Københavnerstang. Ellers gerne en Eskimo.

Iskold fadøl eller Aporol Spritz?

Som natdrink må det gerne være koldt øl eller en Planters Punch.

Om min far er mest til pool eller strand, må henstå i det uvisse, for det spørgsmål har han valgt ikke at besvare. Men min barndoms empiri tegner et billede af, at han er en strandløve! 🙂