Jeg ved ikke, om det skyldes brynjerne, de fiktive udyr eller al den død, trailerne lover, men de sidste seks år, hvor Game Of Thrones har taget verden med storm, har jeg pænt taget bagsædet. Jeg har slet ikke kunne overskue at kaste mig ud i det middelalder-agtige fantasy-univers, og bedre blev det ikke en dag, hvor jeg kom ind i stuen, mens Jon var i gang med at binge en uvis sæson, og jeg så øjnede en drage på skærmen. En drage! Come on! Jeg er altså ikke til eventyrfilm til voksne. Det bliver lidt for rollespilsagtigt til min palette.

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg elsker til gengæld stort set alle Marvel-film. Især Ironman og Spiderman, og så er jeg helt vild med filmen Ant-Man! Så det er ikke fordi, at det nødvendigvis skal være socialrealisme a la Susanne Bier for at rocke min båd. Men jeg har svært ved zombier, orker og alt for mange slåskampe. Så hellere mænd i jakkesæt og kvinder i cocktailkjoler a la SUITS, BILLIONS og SATC. Eller krimi a la HOMELAND eventuelt iblandt lidt romantik a la The Affair.

I går skete der dog det, at jeg var så træt, så træt. Og jeg havde ingen afsnit af nogen som helst yndlingsserier tilbage. Og Jon skyldte mig en fodmassage, fordi vi på bilturen hjem fra Prag kom til at diskutere, om vi havde været der med ungerne før, og det vidste jeg, at vi ikke havde, så vi væddede, og jeg vandt. Og så var det, at han i går aftes lagde an til fodmassage og startede første afsnit af Game Of Thrones på fladskærmen. Og efter det startede han afsnit to. Og jeg skal sandt sige, at jeg skulle tage mig alvorligt sammen for ikke at tænde tredie afsnit i stedet for at gå i seng, da klokken ramte midnat.

Jeg er hooked! Og jeg synes, at ham barbar-kongen, der gifter sig med hende blondinen med de smukke læber, er ret interessant, og jeg tænker, han har potentiale til at udvikle sig til at blive en fin ægtemand på Sons Of Anarchy-måden, hvis bare ham om konen begynder at knalde lidt mere face-to-face. Og som tvillingemor må jeg melde ud, at forholdet mellem Nicolai Coster-Waldau og hans søster bekymrer mig ret voldsomt! Og så vil jeg have en kæleulv nu. Det er sgu da vejen frem, hvis man er beklemt med at være alene hjemme!

Hvad med jer derude på en anden side af mobilerne i regnvåde sommer-Danmark? Ser I Game Of Thrones??