Haha! Det var faktisk slet ikke meningen, at turen mod Kroatien nødvendigvis skulle være så spændende, men når oplevelserne kilder én i næsen, må man jo hale til! Hvis Det da er en reference, der fortjener inddragelse i den sammenhæng.

I dag ville vi have spist frokost i Berlin, men stemningen på bagsædet har ikke været fuldstændig kanon, så vi besluttede at spare den omvej og i stedet køre direkte til Prag. Mens ungerne sover lur på bagsædet har jeg kigget lidt på hoteller på nettet og fandt et ved navn Hotel Suite Home i Prag, som virker til at give ret meget for pengene. Store værelser og morgenmad inkluderet! Så jeg sprang til, da prisen var 640 kr., og efter en nat i ske med ungerne i cirkusvognen, kunne min ryg godt klare en massage på hotellet og sin egen seng at sove i. Jeg har fået det, jeg tror min mor mente, da hun i min barndom havde morderligt ondt i ryggen og kaldte det et “hekseskud”. Det gør i hvert fald jumbo-naller. Og dette hotel har spa og massage. Og værelset har senge nok til alle Lei Langer. Og til en yderst rimelig pris, synes jyden:

Efter at have booket et værelse, udnyttede jeg ungernes lur på bagsædet til at undersøge hotellet lidt nærmere på nettet, og de har åbenbart noget, de omtaler som et ‘traditionelt, tjekkisk øl-spa’! Efter nærmere undersøgelse har jeg opdaget, at det betyder, at man kan benytte alle deres spa-fasciliteter, som inkluderer sauna, afslapning i store træ-badekar eller en seng af hø (!) og kolde afvaskninger – mens man frit forsyner sig med mørk og lys øl fra store fadølsankere i hjørnet!!! “You DO love me!”, udbrød Jon, da jeg fortalte ham det. Desuden ligger hotellet tæt på den gamle bydel og vist ikke så langt fra Karlsbroen, så vi kan vist lige liste lidt kultur ind, efter at vi har spist min livret til aftensmad: Gullash med knödeln! Hvidt brød blandet med kartofler – stivelse i sin reneste form! Aaaammmm!!

Møs fra Autobahn, hvor temperaturen udenfor har passeret de 27 grader! Yahoooo!