Solbrillerne herover er dem her fra Balenciaga (reklamelink), og badedragten er fra Gestuz. Lignende her (reklamelink).

Jeg havde til at starte med faktisk givet mig selv lov til at købet ét par solbriller mere i år! Jeg har jo ellers både hurtigbrillen fra Céline (som der er link til i dette indlæg) og mine lidt mere “basic” briller fra Balenciaga, som jeg har på i indlægget herover. Og jeg har faktisk en rigtigt dårlig track record, når det kommer til at passe på dyre solbriller. De billige løber sjovt nok ingen vegne, mens jeg glemmer de dyre overalt. Og efter FEM (f***ing) gange at have efterladt mine Balenciagaer på forskellige toiletter i Kroatien (og så heldigvis have husket dem i tide til at nå at få dem tilbage. En klar bonus ved at blive blændet af solen i det sekund, man kommer ud fra dasset), besluttede jeg mig for ikke at købe flere.

Indlægget indeholder reklamelinks!

Men! Nu har Boozt satme 25% rabat på alle solbriller! Og de har både Baleciaga, Céline og alt muligt andet lækkert! Så nu overvejer jeg igen! Og det er i øvrigt 25% EKSTRA i rabat, så hvis de i forvejen er nedsatte, kommer der altså 25% rabat oveni. 

Jeg er ret vild med dem her fra Céline i rød. De findes også i grå, som det kan ses, og de er bestemt også cool! Men burde man ikke have et par røde shades…? 


En lidt meee tilbagelænet og klassisk Céline-brille er denne, som også fås i fire forskellige farver. Det kunne man også godt …


Det her er den Baleciaga-model, jeg selv har, og som er den, jeg gør mig til i på billedet herover, og den er altså også kommet i en ny, meeeget fin nuance-kombination. Oh, my … ❤️


Ganni er, som med alt andet her i livet, også gode til solbriller. Denne er måske lidt lakrids i sit udtryk, men med rabatten på de 25% bliver den jo væsentlig billigere, og i forhold til dem, jeg viser herover, er det jo næææærmest en budgetvenlig sag! (‘Nærmest’, sagde damen… ?). Og de er da cool! Og har den der cat-eye-ting kørende, som jo er soooo hot right now


En god Tom Ford er heller ikke af vejen, og det er både min søsters og Jennifer Anistons foretrukkende mærke, har jeg ladet mig berette. Denne her er pæn!

Hvis man ønsker at gøre brug af rabatten på 25%, som gælder aaaaalle Boozt’s solbriller, skal man rubbe neglene, bruge koden SUN25 og købe briller for mindst 499 kr.!

Happy shopping, dear friends! Jeg tror sgu, jeg ryger på de røde! ?