Indlægget indeholder reklamelinks.

Boozt giver lige nu 15% ekstra rabat på massevis af kjoler i deres enorme webshop, og det synes jeg da er værd at kaste et blik på. Måske er det de små tre uger på mindre glamourøs kør-selv-ferie, der er årsagen, men jeg fik den indskydelse at lade mit valg af favoritter i dag spejle sig i de glamourøse Hollywood-stjerners stil.. Måske trænger jeg bare til lidt gang i danseskoene. 😉

Det er ikke ALLE kjoler, der er ekstra nedsat – det er kun dem, der bærer mærkatet ’15MORE’. De fleste af dem, jeg har fundet frem, ér yderligere nedsat, men den grønne er ikke. Det fandt jeg bare først ud af, da jeg havde fundet den, og den var bare så fin, at den skulle med alligevel.

Alle de nedsatte kjoler kan ses her, og tilbudet gælder så til midnat i dag, søndag. 🙂 Man skal spendere minimum 899 kr. for at få rabatten, i øvrigt.

Men kig her engang!
image1
Jeg er ret vild med den stribede kjole i midten her fra Tommy Hilfiger og har faktisk selv lige smidt den i kurven. Den er i forvejen ret meget nedsat, og den har så altså 15% rabat yderligere oven i for tiden. Den kan købes her!
image1
Emma Roberts ser fantastisk ud i den asymmetriske, grønne sag, som man nemt kan kopiere. Den kan findes her og er fra Ralph Lauren. Den er desværre ikke nedsat, men jeg synes egentlig ikke, at den er vanvittigt dyr, når man tænker på, at det er en mærkevaresag. Hvis man nu har et upcoming bryllup, man skal være gæst ved, var det måske noget.
image1
Man kan også hapse Rose Byrnes sarte, rosa stil – dog i en lidt mere tækkelig (og pizza-venlig) version uden kig til maven, men stadig med det fine og sommerlige fokus på skuldrene. Kjolen er ganske budgetvenlig i forvejen, er allerede sat ned med 28% og så altså nedsat med yderligere 15% lige nu. Den er fra Mango og kan findes her.
image1
Denne sidste kjole mangler ganske vidst blonde-broderierne, som Miranda Kerr bryster sig af, men ærmerne og kjolens vidde går igen i dem begge. Og den, jeg har udvalgt, er nok også lidt mere passende til en god, gammeldags, dansk cykeltur. Den er nedsat og så atter nedsat med 15% yderligere her!