skaermbillede-2017-08-09-kl-13-27-52Indlægget indeholder reklame i form af affiliate-links.
Jeg var i går trukket i et relativt sommeragtigt look. Nok var kjolen maskinstrikket, men farverne var maritime, og der var korte ærmer og kig til ben. Og da jeg tog hjem fra arbejde, glemte jeg min jakke på kontoret! Det må da alt andet lige sige lidt om varmegraderne. Trods alt!
Min nye kjole har jeg købt på Boozt med 40% rabat lige her. Den er fra Tommy Hilfiger, og jeg er jævnt glad for den.
Skoene er også dem jeg går i dagligt, og hvis man kigger på billedet her, vil man kunne se, at der står GIRL POWER bag på dem. ÆLSGR DET! De er nedsat med 30% lige her!

Kjolen, jeg har på på billedet, blev leveret sammen med den her kjole. Jeg havde bestilt varerne, så de ville blive leveret fredag, så jeg kunne have kjolen på til en middag lørdag aften på Pastis med Kopiernes mor. Vi kommer så sjældent ud sammen, så når vi gør, må der gerne være lidt ballade på drengen.
Men skæbnen ville, at dørtelefonen i Tinnitus svigtede den fredag, så budet fik ikke afleveret pakken, som således først fandt mig om mandagen. Jeg har imidlertid prøvet kjolen, men synes måske, den er en anelse for ‘Gatsby-lækker’ til en almindelig middag ude. Og så var den jo lidt dyr … Hvad mener I, kære panel – kan man være iklædt en sag som denne her på en almindeligt festlig lørdag aften, eller skal det være til særlige lejligheder med galla og ballade? Jeg har en uge mere til at beslutte mig i, før den ellers skal sendes retur. 😉

I denne uge er det modeuge, og havde jeg vidst, at vejret ville arte sig så formidabelt, som det har vist sig at være tilfældet, ville jeg nok have takket ja til at deltage i nogle flere events og shows. Men denne uge er Jons første på jobbet på Odense Teater, så han aner ikke, hvornår han kommer hjem de fleste dage, og det er oftest sent, og de sjoveste modeuge-ting finder sted op ad eftermiddagen. Så jeg sidder den stort set over i denne uge – bortset fra i morgen, hvor jeg skal se SAKS POTTS show. Jeg og to veninder bliver hentet i en limousine og kørt derhen (det er arrangeret af Egekilde, som jeg har et lillebitte samarbejde med), og den slags er jeg alligevel for storsnudet til at takke nej til! 😉

I dag overvejede jeg at klappe skærmen sammen lidt tidligt og hente Krapylerne fra børnehaven, men samtidig er jeg lidt nervøs for at forstyrre, hvis jeg sådan kommer anstigende i utide. Efter det meste af sit liv at have leget med drenge, fordi mange af mine venners børn i samme alder ér drenge, har Berta fået sig en veninde i børnehaven, og det er hun SÅ glad for. Hun har længe syntes, at niveauet blev for iltert, når vi var sammen med nogle af mine venners jævnaldrene knægte, for Hugo kan altså også sagtens finde ud af at give den gas og lege slåskamp og superhelte. Og det gider Berta ikke specielt længe ad gangen. Nu har hun og en anden pige i børnehaven så fundet hinanden, og de leger så godt sammen. Og Berta er enormt stolt over sin nye ‘veninde’, som hun omtaler hende. I går dansede hun rundt hele eftermiddagen, efter at jeg havde hentet hende og Hugo, og jeg bliver helt varm i maven af optur.
Alle i verden har fortjent gode venner. De er faktisk mere værd end solskin og store is, og det siger jeg altså ikke om mange ting. 😉