Indlægget indeholder reklame i form af affilliate.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg først har fået øjnene op for webshoppen na-kd.com, efter at jeg er begyndt at lave affilliate-samarbejde med dem. Til de, der ikke ved det, kan jeg i øvrigt lige nævne, at ‘affilliate’ betyder, at jeg ikke får penge for at skrive om tøjet, og ingen vælger, hvad jeg skal skrive om, men når jeg gør, tjener jeg så et lille beløb, når I, der læser med, klikker og shopper.

Men for nu at vende tilbage til na-kd.com, så er jeg blevet ret glad for den shop, omend jeg må være ærlig at indrømme, at jeg finder navnet en anelse spøjst. Hvis jeg må være så fri. Men det er jo som forbruger mindre relevant, når de nu har gode brands som By Malene Birger, Baum und Pferdgarten og Gestuz, og jeg har faktisk også fået øjnene op for deres eget mærke. Det er blandt andet det brand, som står bag den smaragdgrønne sag til den nette sum af 290 kr., som jeg havde på i Barcelona denne sommer. De står så OGSÅ bag noget undertøj så sofistikeret, at jeg slet ikke kan følge med (eller helt forstår pointen, for at være sandfærdig – sådan som denne BH). 😉
Herunder har jeg samlet noget kluns, som jeg synes er et ekstra kig værd. Jeg viste noget af det på min Insta-story forleden, men den slags forgår jo som bekendt, så hvis man vil have chancen igen, er den her altså nu!

nakd_chiffon_coat_dress_1018-000635-7715-48
Superfin kimono, som også kan anvendes som kjole eller jakke og kan hentes her!
nakd_mesh_ls_midi_dress_1018-000546-7709-23
Den her kjole så jeg på Instagram for en lille måned siden, men da jeg så klikkede ind på den, var den sgu udsolgt! Nu er muligheden igen, og jeg tænker, at den da holder lidt ind i efteråret med sin længde og lille hals, så nu overvejer jeg det atter. Synes, den er ret Ganni-agtig! Altså bare i den prisklasse, Ganni var I, dengang jeg var i 20’erne. 😉
nakd_mesh_ls_midi_dress_1018-000546-4329-6
Den findes også her i en turkis version, skulle man være af den type.
nakd_grapefruit_tee_1018-000442-0001-27
Jeg er ikke selv hoppet med på bølgen med brystvorte-pynt, som ellers har været ret dominerende, men den her er fin. Og igen: Til en fin pris!
nakd_leo_mesh_frill_dress_1018-000626-0812-19
Jeg har jo for nylig købt en hellang kjole med leo-print, og hvis man er til den slags, vil jeg da anbefale denne sjover!
woven_quarter_sleeve_tee_1018-000533-0193-23_1
Det her sæt er så FINT! Blusen findes her og bukserne her.